Actualitate

Șase persoane au ajuns la spital în urma unui accident violent pe șoseaua Chișinău – Leușeni

Martorii spun că vinovat de producerea accidentului s-ar face şoferul maşinii care a ieşit la depăşire fără să se asigure. În automobil se aflau cinci persoane şi toate au ajuns la spital.

" Noi ne duceam spre Hânceşti, şi pe partea stângă ne-a ieşit Mercedesul în întâmpinare. Ne-au lovit şi ne-am întors. Avea viteză şi cine mai face aşa depăşire."

În maşina lovită erau trei persoane, printre care un copil. Însă, doar şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Noi lucram la casă, bătea puţin vântul şi am crezut că a căzut ceva pe afară. Şi deja când ne-am uitat am văzut doar cu s-a lovit maşina în copac şi era mult colb."

" Aici tot timpul au loc accidente. Până nu vor fi puse camere de supraveghere şi un radar, nu se va schimba nimic. Toţi circulă cu viteză şi nimeni nu se uită la alţii."

"La faţa locului s-a deplasat grupa operativă a INP Hânceşti pentru cercetarea cazului. În cadrul cercetării se va stabili vinovatul, dar şi cu ce pedeapsă se va alege acesta", a spus specialistul în accidente rutiere IP Hânceşti, Vitalie Harea.

Victimele au fost transportate la Spitalul raional din Hânceşti, iar medicii spun că acestea sunt în afara oricărui pericol.

”La moment starea pacienților este caracterizată ca fiind una în afara pericolului pentru viață. Sunt fracturi la pacienți, sunt și plăgi, sunt traume de la mai puțin grave până la traume grave”, a spus medic de gardă spitalul raional Hîncești, Andrei Cristi.

Sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *