Actualitate

Șase tipuri de sandale care să le porți în această vară / FOTO

Sandalele cu platforma, chic și adorabile
Dacă vrei să te înalți pe o pereche de tocuri dar vrei să te simți și confortabil în același timp, alege o pereche de sandale cu platformă. Și nu orice tip de platformă ci clasica plută. Nimic nu e mai rustic și mai adorabil decât o pereche de sandale cu platforma de pluta cu barete roșii de pânză, asortate la o rochie roșie cu buline albe.

Sandaua-sabot, sinonimă cu elegantă
Sigur, saboții sunt niște piese vestimentare pretențioase și care nu se potrivesc oricărei ținute. Cu toate acestea, saboții se vor asorta perfect unei ținute office sau elegante. Vei arată superb într-o rochie midi, neagră și strânsă pe talie. Încălța o pereche de saboți, poartă o bentiță delicată în par și ai obținut un outfit perfect atât pentru o zi la birou cât și pentru o petrecere formală a companiei.

Perfecte pentru festival
Vara e sezonul festivalurilor și, bineînțeles, nu vei lipsi de la niciunul. Iar că să te simți bine și să poți să te miști în voie, îți recomandăm o pereche de sandale fără toc, din material textil sau din piele. Nu numai că îți vor lasă pielea să respire dar vei evita și dureroasele bătături care apar după purtarea îndelungată a unei perechi de pantofi.

La birou
Când ai doar câteva minute să prinzi metroul către lucru, nu vrei să alegi pe peron într-o pereche de sandale cu toc de 15 cm sau să te împiedici într-o mulțime de șireturi. Alege în schimb o pereche de sandale cu talpa joasă și catarame. Iar ca și culori, noi îți recomandăm fie negrul, fie o culoare caldă.

Barete subțiri pentru confort sporit
Atunci când ieși la o simplă plimbare sau la o cafea cu fetele, vrei să te simți confortabil. Pentru asta, noi îți recomandăm niște sandale cu barete subțiri și delicate. Fie că porți sau nu tocuri, niște barete subțiri îți vor oferi un grad sporit de confort și nici nu le vei simți pe piele.

Sandalele gladiator pentru evenimente speciale
Pentru toate ocaziile în care participi la un eveniment special, alege o pereche de sandale gladiator și asortează-le cu o rochie sau o salopetă albă. Dacă te simți confortabil pe tocuri, poartă o pereche de sandale gladiator cu tocuri înalte. Vei arată și te vei simți că o adevărată zeiță.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *