Actualitate

Satul lui Dodon este vizitat de unioniști

După ce și-au petrecut cea de-a doua noapte din marș la Lozova, unde au fost întâmpinați cu muzică patriotică și hore ale Unirii, manifestanții au plecat spre Călărași. La orele prânzului, aceștia se vor opri în Sadova, unde locuitorii arborează cu mândrie drapelul tricolor și asupra căreia veghează un monument în memoria celor deportați de regimul sovietic comunist.

Participanții la Marșul lui Ștefan cel Mare, porniți pe jos spre București pentru a cere autorităților urgentarea procesului de Reunificare, vor avea ultima oprire pe teritoriul Republicii Moldova la Ungheni, sâmbătă, 11 iulie, când va fi refăcut Podul de flori.

Cei care doresc să se alăture Marșului lui Ștefan cel Mare au posibilitatea de a pleca din Chișinău, în fiecare dimineață, la ora 07:30, din fața Teatrului de Operă și Balet, cu transport gratuit. Mai multe detalii privind deplasarea puteți găsi la numărul de telefon 068686119.

Marșul lui Ștefan cel Mare a început duminică, imediat după Marea Adunare Națională, eveniment de amploare la care au participat 30000 de cetățeni ai Republicii Moldova.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *