Actualitate

Scandal în Consiliul municipal Chișinău din cauza Termocomului

Cu votul consilierilor comunişti, chestiunea a fost introdusă pe ordinea de zi cu o altă formulare decât cea iniţială. Consilierul comunist Victor Gurău a propus ca proiectul să se numească: "Cu privire la conceptul de reorganizare corporativă, instituţională şi financiară a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică din municipiul Chişinău a SA "Termocom" în procedura planului SA CET 1 şi SA CET 2".

Liberalii au insistat asupra formulării din hotărârea de Guvern: "Cu privire la restructurarea corporativă, instituţională şi financiară a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică din municipiul Chişinău". "De ce vrem să invităm acum bicicleta, când este hotărârea de Guvern. Exact cum scrie în hotărâre, aceasta şi este propunerea noastră. Ce-i cu jocul ăsta de cuvinte. Care-i sensul lor?", a declara liderul fracţiunii PL, Ion Gabura.

Fără să ajungă la o înţelegere, liberalii au părăsit şedinţa. După ei, sala deşedinţe a părăsit-o şi fracţiunea comunistă.

Consiliul municipal Chişinău urma să examineze în şedinţa de vineri aproape 50 de chestiuni care includ alte zeci de proiecte. Data următoarei şedinţe nu a fost anunţată. 

sursa: info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *