Ultima oră

Scandal la Căușeni. Soacra și ginerele nu pot împărți casa

Bătrâna spune că are un contract de întreţinere pe viaţă cu familia fiicei. Scandalurile au început acum un an, când fiica sa a decedat. Bătrâna spune că de atunci ginerele a devenit tot mai agresiv, i-a interzis să mai intre în casa pe care a construit-o împreună cu soţul şi a impus-o să doarmă într-o cocioabă. Mai mult decât atât, femeia îşi învinuieşte ginerele şi nepoţii că-i fură banii şi că i-au stricat soba pentru a nu avea cu ce se încălzi toată iarna, transmite studio-l.md.

Aceştia nu mai vor s-o primească în propria-i casă şi de mai multe ori au încercat s-o maltrateze. Pentru a obţine dreptul la casa proprie femeia l-a acţionat pe ginere în instanţa de judecată. A doua fiică a bătrânei susţine că nu poate intra în ogradă pentru că, cumnatul n-o mai primeşte şi că acesta de mai multe ori a sărit la ea la bătaie. Pe de altă parte ginerele femeii spune că bătrîna născoceşte totul şi că n-a ridica niciodată mâna la ea, iar scandalurile au pornit din cauza cumnatei care cere dreptul la proprietate.

Acesta susţine că dacă soacra îi alungă din ogradă atunci va trebui să doarmă în drum împreună cu cei doi copii ai săi.  Vecinii celor doi au păreri împărțite. În timp ce unii susţin că ginerele este scandalos şi îşi maltratează deseori soacra, alţii afirmă că bătrâna îl învinuieşte pe nedrept.

Primarul localităţii susţine că au fost depuse mai multe sezisări la poliţie şi chiar există un proces de judecată. Inspectoratul raional de poliţie afirmă că a întreprins mai multe măsuri, dar scandalurile nu contenesc.

Bătrâna şi-a acţionat ginerele în instanţa de judecată şi aşteaptă o decizie. Aceasta vrea să rezilieze contractul de întreţinere pe viaţă şi nu mai doreşte ca nepoţii împreună cu tatăl lor să-i mai treacă pragul.

Sursa: stirilocale.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *