Frumusețe

Scapă de celulită în trei paşi!

În cazul în care ai ignorat sfaturile prezentate de noi în numerele anterioare, nu ai respectat dieta sau nu ai urmat cu stricteţe programul de exerciţii, acum trebuie să te pui pe treabă. Deşi toate exerciţiile cardiovasculare sunt recomandate pentru doamnele şi domnişoarele care doresc să reducă celulita, deoarece sunt eficiente în stimularea fluxului de sânge şi îmbunătăţirea circulaţiei limfei, exerciţiile care vizează chiar zonele cu probleme te pot ajuta să obţii rezultate mult mai rapide. Dacă exerciţiile cardiovasculare sunt asociate cu antrenamentele de putere, procesul de ardere a grăsimilor poate fi accelerat în continuare.
Spor la treabă!

Podul (foto)
Pentru acest exerciţiu trebuie să te întinzi pe podea. Îndoaie genunchii, apoi ridică-ţi şoldurile până când corpul tău este perfect drept, plasându-ţi greutatea pe umeri. Stai în această poziţie timp de zece secunde sau mai mult. Cu cât mai mult timp se menţine poziţia, cu atât exerciţiul va fi mai dificil. Acest exerciţiu lucrează muşchii abdominali, fesele, dar şi muşchii interiori şi exteriori ai spatelui.

Ghemuit

Simplu, dar foarte eficient, încă o alegere pentru diluarea gropilor rebele din partea din spate a picioarelor. Acest exerciţiu poate fi modificat în funcţie de dorinţele tale. Genuflexiunile realizate timp de 30 de secunde înainte de o nouă repetare pot creşte dificultatea acestui exerciţiu, activând mai mulţi muşchi.

Fandările

Sunt extrem de eficiente pentru definirea picioarelor şi feselor. Acest exerciţiu de antrenament este o provocare în sine şi te va face să simţi muşchii după câteva repetiţii. Poţi face acest exerciţiu mai dificil prin utilizarea de greutăţi pentru a lucra şi braţele în acelaşi timp. Fandările laterale sunt foarte bune pentru coapse, deci ai mai câştigat un punct în modelare.

Timpul. Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *