Actualitate

SCHIMB DE FOCURI DE ARMĂ pe strada Columna între angajații unei agenții de pază și un veteran al războiului de pe Nistru (VIDEO)

Conflictul s-a iscat între un bărbat în vârstă de 55 de ani și mai mulți angajați ai agenției de pază particulară ARGUS-S. Incidentul a fost unul minor, chiar dacă ambele părți au tras mai multe focuri de armă în aer, nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumate.

La fața locului a intervenit grupa operativă a Inspectoratului de Poliției Buiucani, pentru a cerceta toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.
Echipa Deschide.md s-a deplasat la fața locului, unde au surprins momentul când polițiștii ridicau de jos gloanțele, care cel mai probabil vor constitui ca probe ridicate de la fața locului.

Solicitată telefonic, Natașa Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, a declarat pentru Deschide.md, că altercația s-ar fi iscat după ce bărbatul în vârstă de 55 ani a tras în aer trei focuri de armă dintr-un pistol de model Baikal, angajații ARGUS-S au tras la rândul lor un foc de avertizare.

Stati a mai adăugat că bărbatul riscă să fie cercetat penal pentru huliganism. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și persoanele care se fac vinovate.

sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *