Politică

Schimbarea Constituţiei va transforma R. Moldova în gubernie rusească, legiferată ca stat federativ şi prezidenţial. Planul Moscovei

Acum urmează cel de-al doilea pas – arderea Constituţiei, care stabileşte explicit că „Republica Moldova este un stat suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, iar „forma de guvernământ este republica”. Faptul că veteranul Dumitru Diacov, porta-voce timp de un sfert de veac a serviciilor ruseşti din Parlament, solicită amendarea sau chiar schimbarea Constituţiei este un semn clar că Moscova va miza în continuare pe mârţoaga Igor Dodon, un trădător profesionist, căruia îi va reveni misiunea în următorul mandat să transforme R. Moldova într-o gubernie rusească.

Nu ruşinea şi minciuna din art.13 îl sufocă pe iresponsabilul şi impotentul din fruntea preşedinţiei, ci art.1, pe care lichelele de serviciu cu aere de „constituţionalişti” Victor Puşcaş şi Dimitrii Pulbere, îl vor schimba din rădăcină, conform strategiei stăpânului de la Kremlin. Toată pălăvrăgeala dodonistă de îmbunătăţire a Constituţiei e o fumigenă lansată să netezească drumul şi să asigure în Legea de bază două transformări fundamentale: 1. R. Moldova este un stat federativ/confederativ şi 2. Forma de guvernământ este republica prezidenţială.

GUBERNIE RUSEASCĂ

Ca să fie pe înţelesul tuturor deputaţilor şi a veşnicilor luptători cu corupţia, care nu văd nicio altă problemă în jurul lor, schimbarea  Constituţiei urmăreşte transformarea R.Moldova în gubernie rusească, iar pentru naivii vrăjiţi de Kozak se va numi stat federativ şi prezidenţial. Pentru cei care încă nu au trecut filtrul, mai pe larg o să vă explice beneficiile federaţiei reprezentanţii naţiunii civice moldoveneşti Alexei Tulbure, Andrei Popov, Serghei Mocanu, Igor Boţan, Ştefan Gligor, Monica Babuc şi Nataşa Morari. 

Cine îi poate opri pe Igor Dodon şi Dumitru Diacov să nu transforme R. Moldova în gubernie rusească, în stat federativ şi prezidenţial? Nu se ştia în iunie 2019 că în spatele marionetei Dodon stăteau serviciile secrete ale Federaţiei Ruse şi ele dirijau preluarea în totalitate a puterii? Ce fel de filtre aţi avut, dacă aţi confundat Parlamentul cu grădiniţa, dăruindu-le duşmanilor şi bandiţilor pe bandă rulantă toate instituţiile statului? Cum să mai credem în voi, când nu v-a dus capul şi intuiţia să-l ţineţi la respect pe coruptul şi trădătorul Dodon? Cum vreţi să luptaţi cu oligarhii şi corupţia, dacă Krasnoselski intră liber în reşedinţa prezidenţială şi devine şeful statului?

Societatea vrea să cunoască adevărul până la capăt – tot ce s-a întâmplat în iunie 2019, mă refer la alianţa ACUM cu Dodon, a fost făcut din prostie, miopie sau ca parte dintr-o înţelegere ascunsă? Vă rugăm să nu trişaţi şi să nu vă prezentaţi ca „eroi”. Fuga ruşinoasă a lui Plahotniuc nu este opera lui Dodon, un laş ascuns în buncărul din ambasada Federaţiei Ruse. Un răspuns sincer îi va ajuta pe foarte mulţi alegători să poată participa sau nu la scrutinul prezidenţial din 1 noiembrie 2020.

https://www.podul.ro/ 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.