Horoscop

Scorpionii astăzi sunt foarte NERVOŞI

Pesti
Bucura-te mai mult de viata. Nu esti obisnuit sa risti, insa acum se intampla ceva pentru care se merita sa ai mai mult tupeu. Totul va fi in avantajul tau, asa ca nu iti mai face griji inutil.

Berbec
Te simti foarte liber. Tocmai s-a intamplat ceva ce te face sa simti ca nimic nu te poate tine pe loc. Ai incredere in propriile forte si in ceea ce urmeaza sa se intample.

Taur
Astrele prevad doua zile in care vei avea parte de multe discutii cu familia. Urmeaza sa faci ceva notabil si vrei sa stii pararea tuturor apropiatilor.

Gemeni
Nu profita de ajutorul oferit de cineva drag. Acesta ar fi in stare sa faca orice pentru tine, insa nu trebuie sa intinzi coarda. Limiteaza-te la ceea ce ii sta in puteri.

Rac
Drumul pe care urma sa il faci trebuie amanat. Insa nu vrei sa ramai acasa si programezi repede cateva vizite. Perfect pentru ca si asa nu ai mai avut timp de prieteni in ultima vreme.

Leu
Dispui de o suma de bani pe care ai putea sa o dai imediat in magazine, insa dai dovada de maturitate si o pui deoparte pentru zile negre. Ai avut o perioada in care s-a intamplat sa fii nevoit sa te imprumuti si nu vrei sa se repete situatia.

Fecioara
Afli ceva ce o sa te faca sa te gandesti de doua ori atunci cand vrei sa iti spui nemultumirile. Nu te grabi pentru ca poti strica tot cea ce ai construit in ultimii ani.

Balanta
Te-ai invatat minte. Nu ii mai asculti pe altii atunci cand este vorba despre viata ta personala. Ai tinut cont de parerile tuturor celor din jur si acum regreti alegerile facute.

Scorpion
In ultima vreme ai avut parte de mai multe conflicte cu cei din jur. Incearca sa te linistesti inainte sa distrugi toate prieteniile. Este foarte nervos si din cauza aceasta le vorbesti urat celor din jur.

Sagetator
Incearca sa iti pastrezi calmul weekendul acesta. O sa fii pus in fata unor situatii putin cam delicate si daca nu taci cand trebuie, o sa ai probleme mari.

Capricorn
Ai emotii mari. In urma unui conflict cu cineva de la locul de munca au intervenit cateva schimbari si acum astepti sa vezi rezultatele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *