Horoscop

Scorpionii au nevoie de singurătate astăzi

Sâmbătă dimineaţă ai fi tentat să îţi planifici întâlniri cu prietenii, însă astrele te sfătuiesc să eviţi pe cât posibil compania celorlalţi. Stările tale interioare sunt fluctuante şi de aici şi sănătatea are de suferit. Se pot accentua neplăcerile legate de picioare sau aparatul digestiv. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale sau intervenţiile chirurgicale, pentru că există un risc mare de erori greu de remediat. Plimbă-te în aer liber, mănâncă mai multe fructe şi legume, meditează într-un loc sfânt şi dormi suficient. Atenţie la conflictele de la serviciu!

Taur
Dacă sâmbătă până în prânz mai ai spor la treburile de la seviciu şi mai trebuie să dai ochii cu un şef, după-amiază se anunţă întâlniri cu prietenii. În preajma ta există multe personaje fascinante, idealiste, care te fac să te simţi bine, dar a căror aură de mister uneori îţi poate da fiori. Recomandabil este să fii prudent cu oamenii pe care îi ţii aproape, pentru că sub masca prieteniei se ascund obiective personale greu de definit. Pe de altă parte eşti provocat să te bazezi mai mult pe forţele tale, pe vocea sufletului tău, însă să asculţi şi sfaturile sau îndemnurile celorlalţi. Uneori, prietenii te pot obosi sau duce pe cărări ale vieţii nepotrivite ţie.

Gemeni
Lumea este cu ochii pe tine la finalul acestei săptămâni. Vei fi nevoit să dai explicaţii unor persoane oficiale şi să îţi explici deciziile sau atitudinea de la serviciu. Recomandabil este să fii prudent, pentru ca fundamentul tău social lasă mult de dorit deocamdată. Sunt posibile reproşuri din partea celorlalţi vizavi de imaginea ta. Pe undeva există un sâmbure de adevar în ce ţi se spune zilele astea. Totuşi eşti suficient de abil să te descurci onorabil. De reţinut că în această perioadă cea mare susţinere vine din propria ta fiinţă. Evită să te bazezi pe promisiunile sau sfaturile celorlalţi. Atenţie la relaţia cu persoana iubită sau cu copiii!

Rac
Weekend-ul acesta este potrivit pentru vizionarea spectacolelor de teatru, filmelor sau pentru participarea la seminarii şi discuţii pe teme spirituale. Sufletul tău are nevoie de o revigorare deosebită, iar cultura şi arta te pot ajuta enorm. Pe de altă parte, se poate pune problema reluării unui studiu parcurs incorect în trecut sau care a rămas în stadiul de proiect. Dialogurile cu profesori, maeştri sau specialişti în domenii de avangardă îţi pot lămuri chestiuni legate de viaţa şi evoluţia umană în general. Călătoriile în străinătate sau dialogurile cu cei aflaţi departe de ţară sunt alte teme pe care le poţi aborda cu succes.

Leu
Tu eşti preocupat de bani în acest weekend. În special eşti interesat de banii şi bunurile altora. Astrele îţi recomandă să te ocupi atent de datorii, indiferent că este vorba de facturile curente, credite sau simple obiecte împrumutate de la cunoscuţi. Funcţie de caz, unii nativi vor avea de-a face cu aspecte legate de moşteniri sau partaje. Atenţie că există multe necunoscute şi himere legate de capitolul financiar! Tentaţia împrumuturilor, jocurilor de noroc, pariurilor sau implicarea în afaceri este greu de stăpânit. Ar fi minunat să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile şi către laturile spirituale ale vieţii.

Fecioară
Relaţiile parteneriale alcătuiesc tema principală din acest weekend. Partenerul de viaţă te provoacă la discuţii interesante, presărate cu reproşuri, dar şi cu aprecieri vizavi de implicarea ta în relaţie. Într-un fel se reiau subiecte legate de viaţa în doi sau, dacă este vorba de un partener de afaceri, subiectele disputate vor fi legate de proiectele şi activităţile comune. Se recomandă multă atenţie la tot ce vine de la ceilalţi pe linie partenerială. În acest sector de viaţă se pot petrece foarte uşor răsturnări de situaţie sau situaţii greu de explicat. Pe bani şi pe bunuri se iscă cele mai multe neînţelegeri.

Balanţă
Finalul săptămânii nu îţi aduce şi finalul treburilor de la serviciu. Ai multe şi mărunte de făcut şi cu greu te poţi desprinde de muncă. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, dar şefii te susţin până la o anumită limită. De reţinut că se ascund multe iluzii şi dezamăgiri în sfera muncii. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de strictul necesar. Sănătatea este răscolită pe segmentele picioarelor, iar organismul va da semne de oboseală. Odihneşte-te, foloseşte remedii naturiste şi evită pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi interventiile chirurgicale.

Scorpion
Pentru tine, astrele pregătesc un adevărat festin la sfârşitul acestei săptămâni. Se anunţă distracţii, invitaţii la petrecere sau alţii se autoinvită la tine, însă tu te bucuri oricum. Cheful îţi poate fi alterat de persoana iubită sau, pentru alţii, de copii. Bine ar fi să te detaşezi de problemele celorlalţi şi să fii mai circumspect la tot ce vine din partea celor apropiaţi. Iluziile şi dezamăgirile plutesc în aer. Pe de altă parte eşti inspirat, creativ şi îţi poţi canaliza energia într-un hobby. Evită suprasolicitarea organismului, pentru că stările de sănătate sunt fluctuante. Vizate sunt capul şi aparatul uro-genital. Odihneşte-te, plimbă-te mai mult în aer liber şi rezervă-ţi momente de singuratate.

Săgetător
Weekend-ul acesta îţi oferă spor în treburile casnice. Sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile de anvergură sau reamenajările interioare şi exterioare. Atenţie la instalaţiile de apă din spaţiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Este mai dificil ca în aceste zile să se cadă la pace pe teme legate de patrimoniu sau de relaţie cu rudele. Secretele de familie sunt bine ascunse şi oricât ai încerca să le descoperi esenţa, te afunzi şi mai mult, poate chiar în subiecte care nu te privesc pe tine. Cel mai bine ar fi să îi reuneşti pe cei dragi la depanarea amintirilor de demult.

Capricorn
Sâmbătă dimineaţă ar fi indicat să te ocupi de cumpărăturile necesare familiei, deoarece spre prânz se anunţă drumeţii sau vizite la prieteni apropiaţi. Sfârşitul acestei săptămâni este favorabil călătoriilor pe distanţe scurte, studiilor şi dialogurilor cu cei dragi. Totuşi, există şi o doză mare de necunoscut ce îţi poate strica unele relaţii sau te poate întârzia la drum. Dacă eşti nevoit să pleci, verifică atent toate detaliile. Dialogurile cu cei apropiaţi sunt încărcate de mult subiectivisim, de aceea nu pune baza pe ce se discută sau promite acum. Dacă este vorba despre un studiu sau un examen, mai bine amână-le până săptămâna viitoare.

Vărsător
Banii şi implicaţiile lor sunt aspectele principale ale finalului acestei săptămâni. S-ar putea să primeşti o sumă de bani, drept plată pentru o activitate desfaşurată la un loc de muncă cu ceva timp în urmă. Pe de altă parte, verifică atent bugetul de venituri şi cheltuieli, pentru că sunt posibile încurcături în documentele financiare, fie că este vorba de facturi, chitanţe diverse sau documente bancare. Emotivitatea este la cote înalte şi de aici poţi comite erori grave legate de bani. Tentaţia de a cumpăra multe şi mărunte sau de a te lansa în afaceri ar trebui evitată. Bine ar fi să îţi schimbi scara valorilor morale şi să vezi şi partea spirituală a lucrurilor.

Peşti
Luna îţi traversează semnul zodiacal în acest weekend, oferindu-ţi inspiraţie şi pofta de a te implica în tot şi toate. Dorinţa de a împărtăşi cu alţii din ştiinţa sau informaţiile tale este la cote mari. Intenţia ta este bună, dar atenţie la mijloacele folosite. Printre cei care vor fi în preajma ta există şi persoane care încearcă să te combată, însă cu prudenţă şi discernământ poţi depăşi situaţiile delicate cu bine. Pe de altă parte, stările tale de spirit se pot modifica foarte uşor şi bine ar fi să nu laşi să se observe acest lucru în anturaj. Rezervă-ţi momente pentru sufletul tău, plimbă-te în aer liber sau începe o dieta de sezon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *