Horoscop

Scorpionii sunt plini de optimism

În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că deciziile pe care le luaţi s-ar putea să fie greşite.

TAUR
Talentul dvs. creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi în afaceri. Sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să evitaţi o problemă financiară.

GEMENI
Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Amânaţi deciziile importante în domeniul financiar. Dedicaţi-vă unor activităţi relaxante!

RAC
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Ideile dvs. sunt apreciate atât de partenerul de viaţă, cât şi de partenerii de afaceri.

LEU
Puterea creativă de care dispuneţi vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă. Aveţi toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice, în care imaginaţia vă stimulează creativitatea.

FECIOARĂ
Sunteţi mai sensibil decât de obicei, iar relaţiile cu anturajul ar putea fi uşor tensionate. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta!

BALANŢĂ
În viaţa dvs. au loc schimbări importante, care vă oferă multe satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi puterea creativă de care dispuneţi contribuie la succesul dvs. pe plan social.

SCORPION
Începeţi ziua plin de optimism şi cu o imaginaţie debordantă. Aveţi toate şansele să vă faceţi remarcat prin talentul artistic. Nu neglijaţi relaţiile cu persoana iubită!

SĂGETĂTOR
Se pare că nu aveţi niciun moment de relaxare, dar imaginaţia şi ingeniozitatea vă ajută sa duceţi totul la bun sfârşit. Astăzi puteţi avea mari realizări pe plan financiar.

CAPRICORN
Aveţi şanse de reuşită în tot ce faceţi azi. Este un moment excelent pentru a susţine examene, lucrări artistice şi proiecte. Relaţiile pe plan sentimental sunt foarte bune.

VĂRSĂTOR
Sunteţi hotărât să începeţi o afacere, dar nu prea vă ajung banii. Dacă reuşiţi să vă puneţi la lucru imaginaţia şi inventivitatea, puteţi face rost de suma necesară. Evitaţi călătoriile lungi.

PEŞTI
Zi favorabilă pentru planuri de viitor şi pentru demararea unor noi activităţi în domeniul social. Relaţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sunt excelente. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor importante!  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *