Politică

Scrisoare anonimă a „patrioților” din ministerul „securității statului” din republica separatistă – „Cei care organizează provocări la Tiraspol sunt agenți ai serviciilor speciale rusești”

Un apel scris de reprezentanți ai așa-numitulu„i Minister al Securității Statului” (MGB) al regiunii separatiste a fost trimis la adresa redacției ava.md

Serviciile speciale din „transnistria” scot la iveală numele celor care stau în spatele agravării situației din regiune. În continuare, publicăm mesajul așa cum este, fără modificări.

În atenția Președintelui Republicii Moldova, reprezentanți ai autorităților de stat ale Republicii Moldova, șefii organelor de drept din Republica Moldova și Ucraina, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Moldova, reprezentanți ai presei moldovenești și ucrainene.

Noi, un grup de patrioți (sic) din Ministerul Securității Statului al RMN, vă atragem atenția asupra situației critice care s-a dezvoltat în PMR în acest moment.

„Republica Moldovenească Nistreană” (RMN) se află într-o situație dificilă.

Pe de o parte, elitele regionale încearcă să mențină un echilibru între viața pașnică a populației civile din regiune, pe de altă parte, forțele distructive ale protejaților Federației Ruse fac ceva pentru a implica regiunea în acțiuni provocatoare și distructive care pot distruge pacea fragilă din statul nostru.

Analizând situația militară și politică actuală din regiune, precum și luând în considerare declarațiile agresive și inadecvate ale liderilor militari ai Federației Ruse, am decis să dezvăluim datele de instalare a rețelei de informații a Direcției Principale a Statului Major General ale Forțelor Armate ale Federației Ruse, ale căror scopuri și obiective includ pregătirea provocărilor în regiune.

Coordonarea acestei lucrări distructive în regiune este realizată de consilierul președintelui RMN, generalul-maior Razgonov Vitaly Leonidovici, care a ajuns în RMN în 2019.

Generalul-maior Razgonov, în calitate de reprezentant al Direcției Principale a Statului Major al Forțelor Armate ale Federației Ruse din RMN, a fost însărcinat cu pregătirea grupurilor de sabotaj în regiune, creând o rețea de agenți a Direcției Principale a Statului Major al Forțele Armate ale Federației Ruse, destabilizarea situației politice din Moldova și o serie de regiuni ale Ucrainei, desfășurarea de operațiuni de informare psihologică în regiune, acordarea de suport informațional pentru o operațiune militară specială în Ucraina.

Noi, patrioți din Ministerul Securității Statului al PMR, nu vom permite ca tânăra noastră dar mândră (sic) republică să fie atrasă într-o situație de război, violență, devastare, haos și moarte. Vedem ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina. Ne dorim pace și stabilitate în regiunea noastră.

În acest sens, dezvăluim prima parte a informațiilor referitoare la membrii rețelei de informații a Direcției Principale a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse. Dacă colegii noștri nu învață din asta și continuă să desfășoare lucrări distructive în regiune, vom lua alți pași pentru a le opri complet acțiunile și a reduce consecințele negative ale muncii lor anterioare.

Lista aparatelor sub acoperire ale Centrului 74 de Informații al Direcției de Informații a sediului Districtului Militar de Vest al Forțelor Armate RF (GU GSh RF Armate) cu sediul în Tiraspol:

pseudonim „Comerț” – Neagu Vitalie Nicolaevici, născut la 24 aprilie 1976, cetățean al Federației Ruse și al RMN, ministrul Afacerilor Interne al PMR, fost președinte al Comitetului de Stat Vamal al PMR, locuiește la Tiraspol.

pseudonim „Șiftain” – Nebîigolova Igor Petrovici, cetățean al Federației Ruse și al RMN, ataman al armatei cazaci de la Marea Neagră, locuiește la Tiraspol.

pseudonim „antrenor” – Ludmila Mihailovna Koval, născută la 25 ianuarie 1964, redactor-șef al ziarului Profsoyuznye Vesti, locuiește la adresa: Tiraspol, st. Kosmonavtov, 34, ap. 67.

pseudonim „Politician” – Sandutsa Vladimir Ilici, nascut la 1 septembrie 1954, corespondent al „RIA-Novosti” si reprezentant al serviciului de presa al Comisiei Unite de Control, domiciliat la adresa: Tiraspol, str. Karl Liebknecht, 150, apt. 35, cetățean al PMR și al Federației Ruse.

pseudonim „Faust” – Gerasiutenko Serghei Pavlovici, născut la 08.04.1960, cetățean al PMR și al Federației Ruse, șeful Statului Major General al Forțelor Armate – Prim-viceministru al Apărării al PMR, general-maior, locuiește la Tiraspol .

pseudonim „Lemur” – Buga Igor Semenovici, născut la 10.09.1964, deputat al Consiliului Suprem al PMR, cetățean al PMR, Republicii Moldova și Federației Ruse, președinte al reprezentanței publicului panrusesc. organizația „Frăția de luptă” din Pridnestrovie, președinte al „Asociației Veteranilor de Război din Afganistan” din Pridnestrovie, fost deputat al consiliului orășenesc Tiraspol, locuiește la Tiraspol.

pseudonim „Gorjer” – Bucica Vladimir Alekseevici, născut la 18 septembrie 1957, cetățean al Federației Ruse și al PMR, fost președinte al organizației obștești „Uniunea Apărătorilor Transnistriei”, deputat al Consiliului Suprem al PMR. la Tiraspol.

pseudonim „Chestny” – Prodan Nikolai Georgievici, cetățean al Federației Ruse și al RMN, președinte al organizației obștești „Sindicatul Muncitorilor din Afaceri Interne „Onoarea și Dreptul”, membru al Prezidiului Sindicatului structurilor de putere din PMR, domiciliat la Tiraspol.

NOTĂM că autenticitatea informații nu poate fi verificată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. “Patriotii” acestia trebuie toti sa aiba dosare deschise de procuratura si in momentul cind calca in partra dreapta trebuiesc retinuti si condamnati la 20 de ani de puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *