Internațional

Scrisoare dureroasă trimisă lui Putin: „Mii de mulțumiri, monstrule, că mi-ai ucis draga mea fiică”

Olandezul Hans de Borst şi-a pierdut unica fiică joi, după ce avionul în care aceasta călătorea a fost doborât de separatiştii proruşi din estul Ucraina, cu un sistem de rachete ruseşti de ultimă generaţie.

Bărbatul consideră că liderul autocrat de la Kremlin, susţinător al rebeliunilor din estul Ucrainei, este principalul vinovat pentru catastrofa în care şi-au pierdut viaţa 298 de civili din întreaga lume.

„Domnule monstru Putin,
Mii de mulţumiri liderilor separatişti din Ucraina, pentru că au ucis-o pe draga şi singura mea fiică, singurul meu copil, Elsemiek.
Fiica mea urma se dea examenul de bacalaureat anul viitor şi se afla în cursa MH17. Alături de prietenele ei cele mai bune, Julia şi Marina, învăţa foarte bine la şcoală. Voia ca după liceu să meargă la TU Delft să studieze ingineria şi de abia aştepta să intre la facultate! Şi, dintr-odată, nu mai poate face asta! Avionul în care se afla a fost doborât în aer, deasupra unei ţări străine unde era în desfăşurare un război.

Domnilor numiţi mai sus, sper că sunteţi mândri că aţi inclus-o şi pe ea în războiul vostru… pe ea şi viaţa ei scurtă. Sper că vă puteţi uita în oglindă după ce aţi făcut!
Vă mulţumesc încă o dată.

Cu sinceritate,

Tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, a cărui viaţă este ruinată de tine, Monstrule!“

Elsemiek de Borst terminase clasa a XI-a şi mergea la liceu în Haga. Fata călătorea cu mama, fratele şi tatăl vitreg spre Malaysia pentru o vacanţă de câteva săptămâni. Elsemiek se află printre cei 193 de olandezi ucişi ca urmare a dezastrului produs de o rachetă rusească. Mulţi mergeau în vacanţe.

Sursa: The Telegraph.co.uk

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *