Eveniment

Scrisoarea deschisă a unei mame din Ucraina către toate mamele din Rusia: „Ajutați-mă să-mi salvez fiica”

„Dragi mame,

Nu vă lăsați fiii voștri să meargă la război împotriva Ucrainei, ca să ne ucidă fiii și fiicele, copiii și mamele. Nu vrem să ne șteargă de pe fața pământului grădinițe, școli, spitale și case. Uitați-vă ce fel de „exerciții” fac când sunt trimiși mai departe. Ei nu vor să lupte și să moară, așa cum au spus sub jurământ. Fiii voștri nici nu sunt măcar îngropați creștinește, dar sunt aruncați în șanțuri și acoperiți cu pământ. Când am văzut acest lucru la televizor, mă durea inima și am plâns. Oare acești băieți nu merită să fie îngropați creștinește, ci ca niște câini? Noi, cei vii, ne trăim viața în datorii până murim. Voi ați fost atât de spălați pe creier, încât credeți în lucruri care nu există. Dmitri Kisseleff v-a sucit creierul într-o așa măsură încât v-ați uitat propriile nume. Bandiții aplaudă: „Ura! Ne-au crezut!”. Și e păcat. Fiți vigilenți!

Fiica mea, Nadia, a fost răpită de pe teritoriul Ucrainei de către separatiștii din Lugansk, fiind plătiți pentru asta cu bani grei. În cătușe, cu o pungă pe cap, ea a fost „transportată” de către șase mașini – la fiecare punct de control schimbau mașinile, astfel încât ea să nu-și amintească niciuna dintre ele. Un „Iuda” a început să o convingă: „Eu sunt, de asemenea, un ofițer ucrainean. Am trecut de partea Rusiei și te sfătuiesc să faci și tu la fel pentru a-ți salva viața”. La care ea a răspuns: „Mai bine să mori în Ucraina decât să trăiești în Rusia”. Ea a fost predată autorităților ruse, lucru pentru care au fost acordate medalii. Cu ce drept judecătorii ruși o judecă pe fiica mea, care a fost răpită și dusă cu forța din Ucraina și este judecată într-o țară străină? Ea și-a dat jurământul pentru poporul ei ucrainean și pentru a proteja țara ei. Au găsit criminalul? Judecătorii să judece bandiții din Rusia, care-s tare mulți, mult mai mulți decât în Ucraina. Au internat-o la un spital de psihiatrie – cu ce drept? Pentru că ea spune adevărul?

Ei au „vindecat-o” deja pe Novodvorskaia, ea a plecat în lumea celor drepți pentru iubirea sa față de Ucraina. Ea a fost înțeleaptă și frumoasă. Medicii să trateze bolnavii și criminali, care atentează la pământul nostru ucrainean. Răzbunarea începe cu lacrimile mamelor.
P.S. Nouă dintre fiii voștri au fost eliberați de către autoritățile noastre și sunt deja în Rusia. Ajutați-mă și pe mine să-mi elibereze fiica.

Cu respect pentru voi, mama pilotului Nadejda Savcenko, Maria Savcenko.

01.09.2014

Nota redacției: Nadia Savcenko este pilot al Forțelor Aeriene din Ucraina, care a fost capturată de către insurgenții proruși din estul Ucrainei pe data de 17 iunie curent. Nadia a fost acuzată de uciderea a doi jurnaliști ruși în timpul insurgenței din Donbas.

Sursa: Echo.msk.ru
Tradaptare de V.P.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *