Social

Scrisoarea săptămânii: Reșetnicov minte de îngheață apa

De când au apărut comuniștii, ei numai prin calomnii, crime, minciuni și sânge s-au cățărat la putere. După prăbușirea URSS, comuniștii din R. Moldova folosesc aceleași metode criminale. Unul din ei, A. Reșetnicov la o emisiune de la Publika TV repeta obraznic următoarele minciuni:

1. Eu iubesc R. Moldova, nu ca voi. Democrații numai cu vorbe, dar eu iubesc Moldova cu inima (nu cumva ca Roșca?), iubesc Moldova cu sufletul… Stop, tov. Reșetnicov, amintiți-vă pe cine iubeați la inaugurarea Memorialului „Eternitate” din capitala Moldovei iubite. Dumneata, care ridicai sus placarda fluturând inscripția cu litere rusești „Nașa Rodina SSSR” (n. red. – Patria noastră este URSS), spune acum, să știe toată lumea, când ai mințit: atunci la Eternitate sau acum la Publika? În orice țară, dacă cineva o insultă afirmând că rodina lui e URSS, imediat, în 24 de ore, îl „ajută” , îndeplinindu-i visul cu o interdicție de a se mai întoarce în această țară.

2. În PMAN nu au fost 117 mii de patrioți, ci numai 30 de mii (De unde știi dacă nu ai participat?) și aceia aduși cu forța, de frică. Tov. Reșetnicov, dacă citeai cărțile marelui scriitor român Ion Creangă, aveai să știi că cu binișorul e greu de convins, dar cu de-a sila nici atâta. Omenirea nu cunoaște un om „care cu de-a sila l-au urmat sute de mii”. Când feciorul lui Stalin, Iacob Djugașvili s-a predat nemților împreună cu o divizie de artilerie (printre care erau comsomoliști, comuniști, KGB-iști, SMERȘ-iști) cu armele aruncate și mâinile ridicate (vezi foto în cartea „Ledocol” de V. Suvorov – un ofițer rus), ei toți s-au dus benevol. Dacă ar fi fost cu de-a sila, ei l-ar fi împușcat pe comandantul lor de o mie de ori. Generalul Vlasov s-a predat nemților împreună cu o divizie întreagă (20 de mii), benevol, cu arme cu tot. Cu de-a sila procedau numai comuniștii criminali când vânau băștinașii ducându-i în Siberia la moarte.

În satul Pepeni, r-nul Sângerei, în anul 1949 o tânără mamă cu pruncul în brațe fugea să-ți salveze viețile, iar călăul comunist – KGB-ist, a tras lăsând-o într-o baltă de sânge și copilul răcnind. Tov. Reșetnicov, pruncul a supraviețuit, este Maria Rotari (Daraban), astăzi trăiește în satul Bălășești. Duceți-vă și spuneți-i să voteze comuniștii care i-au împușcat mama sau, cel puțin, cereți-vă iertare („Memoria suferinței”, pag. 42, autor Tadeu Nagacevschi). Comuniștii au încercat cu de-a sila să-l întoarcă pe D. Sârbu, amenințându-l cu moartea pe el și pe fecior. Dumneavoastră l-ați putea întoarce? Nu, așa cum nu i-ați întors nici pe ceilalți. Adevărul este că în PMAN au fost patrioții neamului, supraviețuitorii gulagurilor, copiii și nepoții celor omorâți de comuniști, cu speranța de aderare la UE și salvarea noastră de seceră și ciocan. Pentru aderare au scandat – Da! peste 100 de mii de oameni.

3. Reșetnicov se laudă că după răsturnarea guvernului vor reveni la putere ca în 2001 și vor schimba vectorul UE cu cel ruso-kazah. În 2001 ați amăgit oamenii cu pâine de 16 bănuți, salam de 2 lei și votcă ieftină, iar o parte din alegători s-au răzbunat pe democrați care v-au înregistrat ilegal și dădeau galoși în loc de pensii. Iată de ce ați câștigat, nu de dragul nostru. În 2005 ați săvârșit o crimă – ați prezentat liste electorale cu suflete moarte și bolnavi psihic din Costiujeni…

Observatorii din SUA și-a pus mâinile în cap când au stabilit acest fals. Pe lista alegătorilor din satul Sărăteni, r-nul Telenești erau:

Nr. 1386 Petica Gheorghe Procop 1960 (decedat 1990)

Nr. 2005 Vetrilă Mihail Alexandru 1953 (bolnav psihic)

Nr. 2006 Vetrilă Ion Alexandru 1955 (bolnav psihic)

Azi e o altă situație. Democrații ne conduc spre UE, unde toată lumea știe de crimele comuniste și i-au scos în afara legii. Aderând la UE și R. Moldova va înălța un astfel de Memorial, va triumfa adevărul, iar răul va dispărea. Nici o tornadă, nici un tsunami nu va opri voința sfântă a R. Moldova de a trăi omenește în UE, împotriva lașității ocupanților comuniști. Există o vorbă: „câinii latră, iar caravana își continuă calea”.

Boris Vasiliev,
de două ori deportat 1941-1949
de două ori evadat 1946-1949
și o dată reabilitat

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *