Bună Dimineața

Scuipați în suflet pe banii noștri!

Dacă e bănuț moldovenesc, atunci riști să stai la coadă pentru un gram de respect și un produs care să corespundă etichetei lui.

De multe ori se întâmplă să plătești sume mai mult sau mai puțin modeste și să „beneficiezi” de servicii care nici dacă ar fi gratuite nu ar merita nervii pierduți. Spre exemplu, zilele trecute mi-am făcut cumpărăturile într-un market din capitală, unde pe lângă alte produse, am luat și ceva „proaspăt” de la cofetărie. Cel puțin așa credeam eu. A doua zi dimineață când am deschis cutia, surpriză – floricele… de mucegai de toată frumusețea tronau pe ceea ce urma să fie micul meu dejun. Culmea e că produsul, chipurile, ar fi fost fabricat în ziua în care l-am procurat și ar fi urmat să expire, probabil, la câteva zile, iar cineva mâncându-l s-ar fi ales cu o gravă toxiinfecție.

Și asemenea cazuri sunt zeci și sute. Zilnic ni se scuipă în suflet pe banii noștri. Am impresia că în R. Moldova există numai două categorii de cetățeni: șmecherașii care-i înșală pe toți și cărora nu le pasă dacă cineva dintre apropiații lor le cade in plasă și cei care sunt păcăliți la orice pas.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *