ActualitateROMÂNIA

Se căsătoresc! Toți românii sunt invitați la nuntă

Președintele AUR, George Simion, a făcut publice primele imagini cu viitoarea sa soție. Nunta anului va avea loc în localitatea Oveselu din Vâlcea. Nunta liderului AUR va lua forma unei petreceri câmpenești la care sunt invitați toți românii.

„De acum inainte, pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă: https://wa.me/40720840378?text=particip!” a scris liderul AUR în dreptul pozei.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo.”, a punctat George Simion.

Liderul AUR a ținuț să precizeze că logodnica sa nu este angajată la Parlament și nu este implicată în politică așa cum susține presa sistemului.

Viitoarea mireasă este studentă la drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *