CSI / Rusia

Se începe dezintegrarea Rusiei? Putin a primit un raport secret privind primele republici care vor să părăsească federația

Vladimir Putin a primit un raport secret privind primele republici care vor să părăsească Federația Rusă.

Unul dintre cei mai importanți oameni de la Kremlin, secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a prezentat lui Putin un raport analitic privind dezintegrarea iminentă a Rusiei.

Prima republică care ar da semne că vrea să părăsească Federația Rusă este Tatarstan.

Elita Tatarstanului este sigură că scopul principal al președintelui Federației Ruse este „distrugerea, zdrobirea și călcarea” individualității, transmite canalul Donbass Operational Telegram.

Potrivit lui Patrușev, de îndată ce conducerea regiunii îi va îndemna pe locuitorii Tatarstanului să susțină ideea secesiunii de Rusia, o vor face cu plăcere. Mai mult, raportul Consiliului de Securitate spune că și forțele de securitate vor trece de partea populației din regiune și vor începe să le distribuie arme.

Următorii care vor ieși sunt Bașkortostan și Cecenia. Analiştii din Consiliul de Securitate al Federaţiei Ruse cred că unităţile cecene iau parte la războiul împotriva Ucrainei pentru a obține experiență reală de luptă și, de asemenea, vor studia tacticile de război ale unităților ruse.

În viitor, ei vor folosi această experiență și cunoștințe împotriva Forțelor Armate ale Federației Ruse. Experții spun că un astfel de scenariu este posibil, dar numai în cazul unei crize politice profunde în Rusia. Sursa spune că Putin a studiat pur și simplu raportul, dar nu l-a discutat cu Patrușev.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *