Actualitate

Seară tragică pe traseele naționale. 5 morți în două accidente

În primul caz, accidentul s-a produs in preajma localitatii Mandrestii Noi, raionul Sangerei. Un automobil model Volkswagen Golf s-a izbit violent intr-un microbuz de model Mercedes Benz Vito, in urma impactului doua persoane au decedat, iar o alta persoana a fost transportata de urgenta la spital in stare grava.

Tot în aseară, 3 tineri și-au pierdut viața într-un cumplit accident de pe traseul Chiținau-Leușeni între localitățile Nimoreni și Suruceni din raionul Ialoveni, km 18.

În teren s-a deplasat o echipă de salvatori, întrucât era nevoie de acțiuni de descarcerare. S-a stabilit că accidentul a avut loc cu implicarea a două mașini, de model Volkswagen Touareg și Volkswagen Touran. În consecință, trei persoane, dintre care doi bărbați și o femeie au decedat, iar alte trei persoane, dintre care un minor s-au ales cu traumatisme și au fost internate în instituții medicale.

Echipa de descarcerare a deblocat din fiarele automobilelor cele trei corpuri neînsuflețite. Echipa de pompieri acționează la fața locului și pentru spălarea traseului, pentru a preveni o posibilă explozie. Mai mult, vîrstele persoanelor rămîn a fi stabilite, iar alte circumstanțe ale cazului sunt cercetate de către organele de drept.

Sursa: Deschide

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *