ActualitateROMÂNIA

Sebastian Burduja a rezolvat ecuația Nicușor Dan, primar: E Sindromul Instalatorului

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă despre primarul în funcţie, Nicuşor Dan, că nu este corect să vii după 4 ani în care ai avut absolut toate ingredientele să reuşeşti, să dai vina în continuare pe alţii, precizând că el numeşte asta sindromul instalatorului, vii şi te întrebi: cine a lucrat aici?”. Despre afirmaţia lui Nicuşor Dan că nu vrea să intre în dezbatere cu PNL pentru că îşi doreşte o majoritate după alegeri cu liberalii, Burduja a arătat că nu vor mai da din nou un cec în alb unui om care nu a făcut un Bucureşti mai bun.

Sebastian Burduja a fost întrebat într-o sesiune live pe Facebook de ce spune că nu s-a făcut nimic în Capitală deşi PNL a avut majoritate în Consiliul General.

”Nu PNL a avut majoritate în CGMB, ci primarul Nicuşor Dan s-a bazat pe o majoritate în CGMB, până acum câteva luni, şi asta i-a dat toate argumentele să reuşească”, a spus Burduja.

El a continuat: ”Acum, când îl auziţi explicând că nu s-a putut, eu personal am o problemă cu asta, pentru că a avut Consilul de partea lui, liberalii l-au susţinut, i-au dat practic un cec în alb. Acum, dânsul vine, nu vrea să dezbată în campanie electorală, un comportament complet incorect şi nedemocratic. Nu vrea să dezbată cu liberalii dar spune, dacă voi fi reales – eu spun Doamne fereşte – atunci voi avea nevoie de liberali să fac majoritatea. Un lucru complet incorect şi noi nu vom da din nou un cec în alb unui om care nu a făcut un Bucureşti mai bun. Şi cred că asta este ceea ce trebuie să face, aşa este corect”

Burduja spune că Nicușor Dan nu mai poate da vina pe alții pentru minusurile lui

Sebastian Burduja a spus că atunci când cineva aude lucrul acesta, să dea skip, ignore şi să schimbe canalul, pentru că ”nu este corect să vii după 4 ani în care ai avut absolut toate ingredientele să reuşeşti şi să dai vina în continuare pe alţii”.

”Eu îl numesc sindromul instalatorului, vii şi te întrebi: cine a lucrat aici?”, a comentat Burduja.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *