Politică

Secretarul de stat din cadrul Ministerului român de Externe și ministra pentru afaceri europene și proprietatea de stat al Finlandei – într-o vizită de lucru în R.Moldova

Secretarul de stat din cadrul Ministerului român de Externe, Daniela Gîtman și ministra pentru afaceri europene și proprietatea de stat al Finlandei, Tytti Tuppurainen, se află miercuri, 18 ianuarie, într-o vizită de lucru în Republica Moldova, transmite Radiochisinau.md.

Cei doi oficiali au avut o rundă de consultări politice, cu prilejul vizitei de lucru efectuate de oficialul finlandez în România, unde au fost abordate temele principale ale agendei bilaterale.

În context, Daniela Gîtman a subliniat necesitatea continuării și consolidării sprijinului multisectorial al Uniunii Europene pentru Republica Moldova, ca stat candidat la aderarea la UE.

De asemenea, ea a evidențiat susținerea solidă a României pentru aderarea la UE a Republicii Moldova, avansarea reformelor necesare și impulsionarea procesului de integrare europeană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *