Politică

Secretarul general al Guvernului României la ediția a 4-a a Platformei de Sprijin pentru Moldova: „Prezența noastră la Chișinău transmite un mesaj de solidaritate”

Prezența noastră la Chișinău transmite un mesaj de solidaritate, de unitate și de încredere pentru parcursul european al Republicii Moldova, a declarat la Chișinău Secretarul general al Guvernului României, Mircea Abrudean, înainte de începutul celei de-a patra ediții a Platformei de Sprijin pentru Moldova, transmite MOLDPRES.  

„Cu siguranță va fi o reuniune importantă prin prisma mesajului pe care îl dă simbolic de susținere a parcursului european al Republicii Moldova, pentru că locul acestei țări este în Uniunea Europeană”, a declarat Mircea Abrudean.

La Chișinău se desfășoară astăzi cea de-a patra reuniune a Platformei de Sprijin pentru Moldova. La eveniment participă reprezentanți ai peste 30 de state și zeci de organizații internaționale și financiare care se reunesc pentru a mobiliza ajutorul necesar pe trei direcții principale în dezvoltarea Republicii Moldova – suportul bugetar, crearea unui Fond pentru Infrastructură și a Fondului rezidențial pentru eficiență energetică.

Platforma de Sprijin pentru Republica Moldova este o inițiativă a României, Germaniei și Franței.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *