Femeia

Secretele unei relaţii reuşite

Nu este unul bine păstrat doar în anumite cupluri. Acesta poate fi valorificat şi de fiecare dintre voi, dacă ştiţi cum să abordaţi relaţia cu partenerii voştri.

Faceţi ceva numai voi doi

Este firesc să-ţi inviţi prietenele la o şedinţă de cumpărături, ore de yoga sau la un spectacol. Ce zici dacă ai încerca să mergi împreună cu partenerul tău la jogging, cu rolele sau bicicleta în parc? Sau dedică o zi… gătitului în doi. Anume când am avut această iniţiativă, am învăţat şi eu cum se fac plăcintele.

Încurajează-ţi partenerul!

Se ştie că fetele au un talent special să-şi facă prietenele să aibă o părere bună despre ele, cu mărunţişuri de genul: „Rochia aceasta îţi vine minunat!”. Ce poate nu ştii este că bărbaţii nu au întotdeauna cea mai bună părere despre ei, chiar dacă aşa ai crede. Aşadar, dacă iubitul tău este promovat sau câştigă un meci de fotbal, nu pierde ocazia să-l scoţi în oraş la cină să sărbătoriţi. Arată-i că-l apreciezi.

Nu îl schimba

Majoritatea femeilor au o problemă în a iubi un tip aşa cum este, cu bune şi rele. Vrem să le schimbăm garderoba, tunsoarea, locul de muncă, iar uneori şi prietenii, doar pentru a se încadra în idealul nostru masculin. Atâta timp cât această regulă nu se aplică şi amicilor tăi, de ce n-ai face un efort şi în ceea ce-l priveşte pe iubitul tău? În loc să pui accentul pe lipsa lui de stil, mai bine îi admiri simţul dezvoltat al umorului cu care ţi-a cucerit amicii.

Spune-i ce vrei

Recunoaşte: de la prietenele tale nu aştepţi să-ţi citească gândurile. Atunci, de ce ar trebui să ai pretenţia ca partenerul tău să reacţioneze tot timpul telepatic? Adu-ţi aminte de câte ori i-ai zis: „Dacă m-ai asculta cu atenţie, ţi-ai da seama ce-mi doresc de ziua mea”. Dar, îmi pare rău să o spun că nici cel mai îndrăgostit bărbat nu este capabil să fie atent permanent la dorinţele tale, mai ales dacă nu le exprimi. Aşa că, scuteşte-te de o serie întreagă de dezamăgiri, iar când vrei ceva din partea unui bărbat, pur şi simplu, cere!

Lasă-l să respire!

Uneori, prietenele tale nu răspund imediat la e-mailuri. Simţi nevoia să le pedepseşti pentru asta? Cu siguranţă, nu. Doar că, în cazul bărbaţilor, regulile se schimbă radical. Un lucru trebuie să-l iei în calcul: relaţia ta nu se va îmbunătăţi dacă îl vei „sufoca” pe cel de lângă tine. Nu-i da zeci de telefoane doar pentru că într-o seară nu aţi ieşit împreună. Foloseşte timpul pentru a merge cu prietenele la o cafea.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *