Actualitate

Ședințele de audiere a lui Nistor Grozavu, în dosarul parcărilor cu plată sunt interminabile. Ce spune fostul viceprimar

"Sunt impuși să facă declarații cu privire la ilegalități pe care nici nu le-au comis. Spre exemplu, Grozavu a spus că nu și-a dat seama că a comis o ilegalitate atunci când a semnat acel contract. Nu este o problemă semnarea acelui contract. […] Problema este alta, că ei n-au negociat acel contract, ci l-au delegat la Direcția Transport, lucru care nu aveau dreptul să-l facă", a declarat Dorin Chirtoacă.

Nistor Grozavu afirmă că atunci "când s-a semnat contractul, a fost coordonat".

Procurorul pe caz a declarat că nici astăzi nu a luat sfârșit audierea lui Nistor Grozavu, chiar dacă este a patra ședință în acest sens.

Potrivit procurorului, motivul este faptul că "partea apărării are scopul de a tărăgăna procesul de judecată, adresează întrebări care nu au nici o atribuție la obiectul cauzei penale". Dorin Chirtoacă însă afirmă că acest lucru este "o minciună" și că Nistor Grozavu și avocații săi sunt cei care au solicitat, după trei ore, întreruperea ședinței pe motiv că "nu mai pot continua".

La următorea ședință va fi audiat în continuare viceprimarul Nistor Grozavu.

Ex-primarul capitalei se află sub control judiciar încă două luni, decizie luată la 6 iulie de către Judecătoria Chișinău. Dorin Chirtoacă nu are voie să părăsească Chișinăul până în luna septembrie.

Sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *