Actualitate

Șefa ANM anunță o schimbare radicală a vremii: vin ninsorile și un frig de crapă pietrele

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat că, săptăma viitoare, vom avea temperaturi extrem de scăzute în toată țara, cu minime de -11 grade. De asemenea, se anunță ninsori în zonele montane, dar și în alte zone din țară vom avea lapoviță și ninsoare. Masa de aer rece a coborât în zona țării noastre, astfel încât astăzi, cel puțin în jumătatea nordică a țării, temperaturile nu au mai depășit 4 grade Celsius la amiază, după cele 15-16 și chiar 20 de grade Celsius în partea vestică, ieri.

De mâine, această masă de aer va cuprinde și zona de sud și sud-est a țării, astfel încât debutul săptămânii va fi caracterizat de o vreme mai rece decât în mod obișnuit.

Vorbim despre maxime de 3-4 grade, inclusiv în Capitală, iar minimele vor fi de -11 grade în zonele depresionare din estul Transilvaniei.

De la mijlocul săptămânii, temperaturile vor mai crește și ne vom apropia de cele normale pentru această perioadă. Vorbim despre maxime între 1 și 8 grade și minime între -5 până la 5 grade. Însă, tot de la mijlocul săptămânii vor fi și precipitații.

Va ninge în zona montană, vor predomina ninsorile dar nu excludem să avem și în zonele joase de relief precipitații sub formă de ploaie și lopoviță, pentru că temperaturile scăzute vor favoriza acest context, în condițiile în care un nou ciclon se va forma în Mediterană.”, a declarat Elena Mateescu, la Digi24.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Se presupune numai. Se pare că cei mai mulți cititori ai acestei fițuici, ce decade cu fiecare zi, sunt din România. Și ei NU sunt interesați să citească cum va fi vremea acasă într-un ziar din RM ci mai degrabă sunt interesați de „ce vrăji a mai făcut nevasta mea Samantha” sau cu alte cuvinte ce culmi mărețe de progres și civilizație au fost atinse în pobedistanul „neutru, independent și autosuficient” numit RM.

    1. Intr-adevar, observ si eu a decazut. Motivul: nu mai sunt subiecte arzatoare in prim-plan. De ce ? Nu mai are angajati sau colaboratori. Presupun ca tirajul fizic e zero si pe net e subventionat. Pt ca managerul nu se pricepe sa gaseasca reclama si nici nu cunoaste oameni care sa-i faca altfel pagina si sa i-o umple de reclama. Adevarat, pestele de la cap-se-npute ! Se vrea un ziar de desteptare nationala si cam atat. In weekend nu mai scrie nimeni (ca nu are cine), subiectele-s putine, in fine…. nu e ce trebuie. Stai sa vedem acum daca nu-mi sterge comentariul, cum face cand nu-i convine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *