Politică

Șefa CEC-ului confirmă: Maia Laguta a depus liste ștampilate, dar fără semnături

Șefa CEC-ului a confirmat și faptul că au fost identificate liste de subscripție oferite unui alt pretendent de a se înscrie în cursa electorală. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Pahomi” de a Realitatea TV.

„Într-adevăr în setul de documente prezentat de Maia Laguta grupul de lucru a identificat două liste de subscripție care au fost eliberate altui candidat. Am solicitat o explicație de la Maia Laguta. Ea nu a putut explica din ce cauză s-a întâmplat acest lucru, dar aceste liste nu au fost validate și nu au fost luate în calcul. La fel grupul a identificat liste deja ștampilate dar necompletate cu semnătrui. Grupul de lucru va examina și vom vedea cine a ștampilat și dacă e o încălcare”, a menționat Alina Russu.

Aceste declarații vin după ce ieri, candidatul din partea PAS la președinție, Maia Sandu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că semnăturile Maiei Laguta ar fi fost colectate de membrii PDM și că printre listele depuse de aceasta, se aflau și liste ale candidatului Roman Mihăieș. 

sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *