Politică

Şeful Administraţiei Militare Regionale Lugansk anunță că Rusia a început tăvălugul: Nu e mobilizare parțială! Sunt luați toți!

Şeful Administraţiei Militare Regionale Lugansk, Serhi Haidai, susţine că ocupanții ruşi din regiune nu desfășoară o mobilizare parțială, ci una generală. “În ceea ce privește mobilizarea parțială, aceasta nu este deloc parțială. Este o mobilizare generală, totală. Sunt luaţi toţi, nu mai există nici măcar comisii medicale, au ridicat deja şi pragul de vârstă” – a explicat Haidai. Pe de altă parte, potrivit guvernatorului, moralul invadatorilor este la pământ, scrie Rador.

Acesta susţine că mobilizarea eșuează. Aproape că nu mai există “carne de tun”, ocupanţii așteaptând reaprovizionarea după mobilizarea parțială anunțată în Rusia de președintele Vladimir Putin. Amintim că, pe 21 septembrie, președintele Vladimir Putin a ordonat o mobilizare parțială în Rusia, pentru consolidarea trupelor invadatoare trimise în Ucraina. Autorităţile ruse vor să mobilizeze aproximativ 300.000 de rezervişti din rândul celor “care au făcut pregătire militară şi care au specializările necesare”. Anunţul lui Putin a declanşat acţiuni de stradă în zeci de oraşe din Rusia, manifestanţii protestând faţă de mobilizarea decretată de Kremlin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. N-as vrea sa fiu ucrainian in aceste momente. De fapt acum incep rusii razboiul – sunt 45 de milioane care vor fi incorporati. Ce se spune pe mass – media sunt aberatii intretinute de jafuri care nu stiu ce inseamna Federatia. Nu sunt pro -rus dar in fata atator idioti din mass – media trebuie sa iau aTITUDINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *