CSI / RusiaRăzboiUcraina

Șeful armatei SUA: Aproximativ 6.000 de soldați profesioniști și 20.000-30.000 de noi recruți Wagner luptă în Bahmut. „Ucrainenii au organizat o apărare foarte eficientă, care este foarte costisitoare pentru ruși”

Comandantul militar suprem al SUA, generalul Mark Milley, a declarat miercuri că aproximativ 6.000 de profesioniști și 20.000-30.000 de noi recruți ai grupării de mercenari Wagner, inclusiv prizonieri recrutați, luptă în Bahmut și în împrejurimi, potrivit informațiilor sale, și că lupta pentru Bahmut a devenit pentru ruși „de sacrificiu”, relatează The Guardian.

„Aceștia suferă pierderi uriașe în zona Bahmut […] Ucrainenii au organizat o apărare foarte eficientă a teritoriului, care este foarte costisitoare pentru ruși. Pentru că în ultimele 20-21 de zile rușii nu au avansat deloc în Bahmut și în jurul acestuia. Așa că pentru ruși, acesta este – masacru”, a declarat generalul Milley, șeful Statului Major al SUA, pentru CNN.

Milley, împreună cu secretarul Apărării Lloyd Austin, a vorbit miercuri în fața Comisiei pentru servicii militare a Camerei Reprezentanților.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *