Actualitate

Șeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova: „Un ins sau câțiva au pătruns în incinta administrației CFM, deconectând sistemele de securitate”

Sediul administrației Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) ar fi fost, noaptea trecută, ținta unor acțiuni subversive.

Directorul întreprinderii, Oleg Tofilat, a anunțat că persoane necunoscute ar fi pătruns ilegal în sediu pe timpul nopții, după ce au deconectat sistemele de securitate, transmite Ziarulnational.

„Succesele CFM de ultimul timp nu le dau pace elementelor mai puțin responsabile din societate. În noaptea de ieri un ins sau câțiva au pătruns în incinta administrației CFM, deconectând sistemele de securitate rudimentare de care dispunem. La momentul actual nu am claritate nici cât timp au petrecut, nici cu ce s-au ocupat la noi”, a declarat Tofilat.

De asemenea, directorul CFM susține că a solicitat organelor competente să se ocupe de „acest caz extrem de îngrijorător”.

„Vom întreprinde toate măsurile necesare pe interior pentru a consolida securitatea unicului operator de transport feroviar din Republica Moldova”, a adăugat directorul CFM.

Menționăm că vizita „învăluită cu mister” are loc cu câteva zile înainte de a relansa, după mai bine de 20 de ani, cursa internațională de pasageri Chișinău – Kiev, eveniment anunțat pentru duminică, 6 noiembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *