Politică

Șeful pro-rus din Harkov vrea să anexeze Bucureștiul la Federația Rusă – Oriunde mă plimb cu tancul, peste tot e plaiul meu natal

Adjunctul interimar al șefului administrației de ocupație din regiunea Herson, Kirill Stremousov, a publicat un videoclip în care a declarat că „referendumurile populare privind reunificarea cu Rusia vor avea loc în curând pe întreaga planetă Pământ„. Din poemul citit rezultă că intenționa să se alăture Rusiei, în special Cehiei, Poloniei, Ungariei, României și SUA.

„Văd Praga și Varșovia, Budapesta și București.

Este o putere rusească, câte locuri preferate sunt!

Văd pagode în Sri Lanka, în Coreea și în China…

Oriunde mă duc în tanc, este plaiul meu natal!

Văd râul Amazon, văd crocodili…

Aceasta este partea rusă! Aceasta este patria mea!” – recită Stremousov.

„Și aceasta, fraților, nu este ficțiune – aceasta este realitatea cețoasei Andromeda”, a asigurat el și a însoțit postarea cu hashtag-urile „Stremousov”, „Putin”, „Stalin”.

VIDEO AICI – https://t.me/TimpulMd/2786

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

 1. Extras din întroducerea la cartea ”Națiunea rusă sau Povestire despre lipsa ei” de Serghei Sergheev, doctor în științe istorice (în colaborare cu 26 de doctori și doctori habilitați):
  Autoritățile și slujitorii lor ideologici hrănesc poporul rus cu tot felul de „înșelăciuni elevatoare”.
  1. Rușii nu sunt un grup etnic specific, ci un superpopor misterios fără conținut etnic. Rusă este un adjectiv, nu un substantiv.
  2. Rușii nu au nevoie de bogăție materială și drepturi politice, ar trebui să se gândească doar la spiritualitatea înaltă și la cum să-și îndeplinească misiunea universală – mântuirea omenirii.
  3. Rușii nu sunt stăpânii Rusiei, ci o „soluție” care ține împreună unitatea acesteia; nu un scop în sine, ci un mijloc pentru împlinirea marilor planuri ale autorităţilor.
  4. Indiferent ce s-ar întâmpla, rușii trebuie să îndure și să îndure în tăcere orice asuprire din partea autorităților și a străinilor – altfel totul se va prăbuși.
  5. Rușii sunt incapabili de nimic bun fără un șef strict cu bici.

  1. N-asi zice ca ma frige, dar atata timp cat babuinii umbla cu rachete subsuoara prin Ucraina si li se tot nazare ca peste tot in lume e tribul lor Papionini…ma ingrijoreaza

 2. Cand are loc distrugerea unui stat,slabirea economica etc. an conducerea (guvern,judecatori,parlament)se pun oameni cu interese economice,oameni mediocri la cap asa cum este an tara noastra,dar an cazul de ce spune asta,an cazul razboiului se pun oameni nebuni,jozofrenici pentru ca ei nu raspund de nimica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *