Actualitate

Șeful unui partid ignoră intenționat sondajele care arată că 50% din moldoveni vor unirea

Ștefan Gligor, șeful unui partid cu șanse minime să treagă pragul electoral, susține că e nevoie de un referendum pentru unire, dar atâta timp cât societatea este dezbinată de vectorul vestic și estic, această discuție nici nu își are rostul, încercând într-un mod abuziv să dictezeze populației despre ce să discute și despre ce nu.
Același Gligor repetă la indigo teza dodoniștilor pro-ruși despre „lichidarea statlității” R. Moldova.

Amintim că recent, IMAS a dat publicității publicității un sondaj în care 50% din moldoveni spun clar că în eventualitatea unui referendum ar vota pentru unire. Deși acest curent este majoritar, politicienii de 30 de ani luptă din toate puterile împotriva poporului care vrea o schimbare reală, nu iluzorie.

Într-un stat democratic, politicienii ascultă de voința poporului, în loc să asculte de dorința a 50% din moldoveni care vor unirea, el ține discursuri cu iz dodonist despre „lichidarea statului”, fără să ofere o alternativă mai bună.

R. Moldova este cel mai sărac stat din Europa, cu cea mai mică pensie medie, cu cel mai mic salariu mediu, cu o populație în scadere dramatică, fără drumuri, fără școli, fără spitale, fără control asupra hotarului. De 30 de ani stataliștii de teapa lui Gligor le promit moldovenilor marea și sarea în timp ce realitatea îi face moldovenii de rând să înțeleagă că altă soluție la Unirea R. Moldova cu România nu există. 

Astăzi, pro-rusul Renato Usatîi a declarat că în viitorul Parlament, cel mai ușor ar găsi limbaj cu Partidul lui Gligor… QED

Mihai Ștefănescu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *