Timpul satiric

Seismologii anunță un cutremur incredibil pe 3 noiembrie

Potrivit estimărilor experților în domeniu, sursa cataclismului natural nu se ascunde în scoarța terestră, ci în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

„Am fost anunțați că partidele de guvernare din Republica Moldova vor aduna oamenii, ca ei să-și exprime dragostea față de cei care îi conduc. Noi suntem siguri că dragostea e mare și de aceea explozia emoțiilor ar putea provoca ușoare activități seismice”, comentează Rudolf Panikovski, expert al Centrului European Seismologic.

Colegul său de laborator, Vladimir Scoarță, este însă mult mai precaut. „Ne așteptăm la un cutremur de aproximativ 6 grade pe scara Richter, care poate provoca crăpături pe pereți și spargerea termopanelor.

După ce zeci de mii de moldovenii fericiți vor scanda „VĂ IU-BIM, VĂ IU-BIM!”, ecoul acestor voci entuziasmate va ajunge cu siguranța și la urechile celor de la Bruxelles”, s-a dat cu părerea seismologul.

Regia Autosalubritate anunță că au adus autospeciale din toată R. Moldova pentru a colecta frunzele care vor cădea cutremurate în urma scandărilor frenetice ale fanilor UE din R. Moldova. Conform unor surse din interior, la etajul 5 de la Guvern, unii funcționari își lipesc cu scotch diplomele pe pereți ca să nu se prăbușească din cauza vibrațiilor provocate de masele înfierbântate.

Centrul Seismologic European va urmări cu interes evenimentele din 3 noiembrie care vor avea loc la Chișinău. Dacă prognozele se vor adeveri, atunci pe harta Europei de Est, pe lângă zona Vrancei, va mai fi introdusă o sursă de cutremure.

Ing. Gunter Grasu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *