Fotbal

Selecţionata Portugaliei a rămas fără un fundaş de top

Ştirea a fost dată publicităţii pe site-ul federaţiei lusitane de către preşedintele acesteia Gilberto Madail. “Asist cu tristeţe la finalul parcursului lui Paulo Ferreira la echipa naţională”, a remarcat oficialul.

Apărătorul portughez a explicat în scrisoarea sa că “a luat această decizie după o profundă analiză, la bază existând, prioritar, motive personale”.

Pe parcursul carierei sale de jucător, Paulo Ferreira a evoluat doar în campionatele Portugaliei şi Angliei. El şi-a început cariera profesionistă în anul 1998, la Estoril Praia, pentru ca peste doi ani să fie transferat la Vitoria de Setubal. În perioada anilor 2002-2004 el a evoluat la FC Porto. Ulterior el a fost achiziţionat de Chelsea Londra pentru suma de 13,2 milioane de euro, evoluând până în prezent la echipa patronată de rusul Roman Abramovici.

Ferreira a fost convocat pentru prima oară în septembrie 2002 în meciul cu Anglia şi numără 62 de selecţii la prima reprezentativă. Anterior, din 1998 până în 2000 el a bifat 27 meciuri pentru echipa Under-21 a Portugaliei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *