Actualitate

(SEMNAT) Drumul Bălți-Fălești-Sculeni intră în reparații. Va fi reabilitat în următorii doi ani

Deși contractul prevede ca lucrările să fie executate pe o perioadă de doi ani, proprietarul companiei promite că acestea vor fi executate înainte de termen, cu respectarea tuturor standardelor.

„Pot să garantez că vom face lucrările calitativ și înainte de termenul stabilit în contract. Întreprinderea pe care o conduc a fost fondată în 1910 și are 105 ani de istorie. Lucrăm în 16 țări ale lumii, suntem obișnuiți să ne onorăm sarcinile pe care le asumăm", a declarat proprietarul companiei Pizzarotti.
Lucrările principale presupun reabilitarea și reciclarea la rece a îmbrăcămintei rutiere existente, execuția straturilor asfaltice, demolarea și construcția podețelor, construcția sistemelor de colectare și evacuare a apelor.

"Știm că Italia are o experiență bogată la capitolul autostrăzi și are și practic cele mai bune autostrăzi din Europa. Sperăm că această experiență bogată bogată pe care au acumulat-o de-a lungul anilor să fie implementată și la noi în Republica Moldova", a declarat ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc.
Contractul prevede o penalitate de 0,05%pentru fiecare zi de întârziere, suplimentar poate fi retrasă garanția de buna execuție, în sumă de 10%.

sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *