Horoscop

Semne zodiacale norocoase în weekendul 15-16 aprilie

Acest weekend va aduce schimbări drastice în ceea ce privește “presiunea” energetică, ceea ce va duce la schimbări la fel de drastice ale dispoziției – de la calm și încredere la disperare și deznădejde.


Zilele de 15 și 16 aprilie sunt diametral opuse din punct de vedere al energiei care ar trebui cheltuită diferit, dar sunt, în mod ciudat, la fel de bune pentru odihnă, ceea ce este, de fapt, ceea ce se cere unui weekend. Cine se simte norocos în această perioadă?

Taur
Astrele îi sfătuiesc pe Taur să se pregătească pentru o întâlnire cu cineva care înseamnă mult pentru ei. Pentru reprezentanții zodiei va fi o surpriză totală, pentru că în ultima vreme comunicarea lor a fost zadarnică, dar surpriza va fi atât de plăcută încât riscă să nu mai poată face față sentimentelor. Principalul lucru în această situație este să nu facă greșeala care i-a îndepărtat cândva de această persoană.

Săgetător
Săgetătorii ar putea primi vestea pe care o așteptau de destul de mult timp. Entuziasmul pe care îl simt va face loc bucuriei destul de repede, pentru că vestea pe care o conține este exact ceea ce sperau – adică va fi pozitivă. În același timp, nu este înțelept să te emoționezi prea tare: acest weekend nu este tocmai potrivit pentru asta, dar nu numai că este în regulă, dar este bine să te bucuri în liniște.

Capricorn
Capricornii, care nu sunt deloc atât de duri precum par la prima vedere, au mari șanse să întâlnească un bărbat care va ocupa un loc atât în viața lor, cât și în inima lor pentru mult timp. Este greu de spus în acest moment dacă este vorba de cealaltă jumătate a fiecăruia dintre reprezentanții semnului, dar o astfel de posibilitate nu poate fi exclusă. Deocamdată, ei pot pur și simplu să petreacă ceva timp împreună – stelele garantează că va fi plăcut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *