Horoscop

Sfatul zilei de 15 august. Săptămâna începe bine pentru zodiile…

ZODIA ZILEI: Fecioara

Fecioarele vor învaţă ceva ce se va dovedi foarte important pentru viitorul lor!
Sfatul zilei pentru Berbec

Astăzi, mintea ta este este departe, dar acesta nu este neapărat un lucru rău. Simţi că îţi vin foarte multe idei interesante pe care poţi să le pui în practică.

Sfatul zilei pentru Taur

Începi săptămâna bine, plin de încredere şi nu eşti dispus să abandonezi o lupta, deşi simţi că toţi sunt contra ta. Ai toate resursele la dispoziţie să ieşi învingător.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Eşti foarte pesimist azi şi pari foarte demoralizat. Încearcă să îţi aduni forţele şi să depăşeşti această situaţie nefericită în care te afli.

Sfatul zilei pentru Rac

Dai dovadă de foarte mult calm, iar acest lucru este benefic pentru ţine şi cei din jurul tău. O atitudine paşnică este mereu de preferat în faţă unei atitudini impulsive.

Sfatul zilei pentru Leu

Ai intrat într-o pasă proastă şi te simţi abandonat. Lupta să ieşi din această stare, pentru că nu îţi stă în fire să ai această atitudine de învins!

Sfatul zilei pentru Fecioara

Săptămâna debutează bine pentru ţine, întrucât ai şansă să înveţi ceva de real folos pentru viitor. Ţine minte sfaturile care ţi se dau astăzi!

Sfatul zilei pentru Balanţă

Simţi că eşti gata pentru un nou început, dar nu ar trebui să te arunci cu capul înainte în ceva neaşteptat. Mai bine informează-te înainte să porneşti pe un nou drum.

Sfatul zilei pentru Scorpion

O mare suferinţă se ascunde în interiorul tău şi ai tendinţa să o ţii doar pentru ţine. Dacă vrei să îţi recapeţi liniştea, ar trebui să discuţi cu cineva despre ce te apasă.

Sfatul zilei pentru Săgetător

Ţine-te de drumul tău, deşi nu este conform cu aşteptările celorlalţi. Ai încredere în ţine şi o să vezi că totul va fi bine într-un final.

Sfatul zilei pentru Capricorn

Simţi nevoia unei eliberări, unei descătuşări spirituale. Nu strică să mergi la biserica în această zi. Poate acolo vei găsi acel sentiment revelator pe care îl aştepţi.

Sfatul zilei pentru Vărsător

Te gândeşti prea mult la ce nu a mers bine în viaţă ta, în loc să îţi vezi de viitor. Chiar dacă s-au întâmplat multe lucruri nefericite în trecut, asta nu înseamnă că trebuie să îţi concentrezi atenţia asupra lor.

Sfatul zilei pentru Peşti

Ai nevoie de puţină concentrare, pentru a nu face o greşeală într-un punct important al vieţii tale. Concentrează-te şi tratează lucrurile cu seriozitate.

Sursa: teotrandafir.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *