Fotbal

Sheriff a debutat cu victorie în noul sezon internaţional

În efectivul „sheriffilor” într-adevăr au avut loc mari schimbări. Înaintea meciului cu Dinamo, a devenit cunoscut faptul că tiraspolenii au fost părăsiţi de doi jucători de bază: Constantin Arbănaş şi Florent Ruamba. Din cauza accidentărilor au fost inapţi pentru partida de miercuri Dhiedhiou şi Samardjic. E neclară situaţia cu Bendjamin Balima care era absent în oferta de joc a gazdelor. În partida cu tiranezii, din primele minute a apărut pe teren brazilianul Fred, care a revenit după un împrumut de la FC Tiraspol, dar şi debutantul bosniac Ognjen Vranjes. Ognjen a lăsat o impresie pozitivă despre el – un jucător rapid şi tehnic. Poate nu a bifat la cel mai înalt nivel, însă debutul său poate fi considerat de bun augur.

Prin aducerea sa pe malul Nistrului, Sheriff a demonstrat că poate depista mostre interesante de jucători nu doar pe piaţa africană şi latino-americană, dar şi pe cea balcanică.

Spiritul balcanic a fost prezent practic în fiecare compartiment al „sheriffilor” – în poartă bulgarul Stoianov, fundaşi Vranjes şi Brankovic, iar în compartimentul ofensiv – Nikolic, Volkov şi Adamovic.

Debutul partidei a fost unul fulminant, deja în minutul 9 gazdele reuşind să deschidă tabela prin Vladimir Volkov. Albanezii nu au fost descurajaţi de acest episod şi au reuşit egalarea peste doar trei minute, prin Malacarne. În pofida acţiunilor ofensive ale ambelor echipe care au urmat, până la pauză scorul nu s-a modificat.

După revenirea de la vestiare, nistrenii au pornit mai hotărâţi spre poarta adversarilor şi au reuşit să înscrie din nou, printr-un alt fotbalist balcanic, Bako Nikolic. Peste şase minute o altă „năpastă” a căzut peste echipa albaneză. Oaspeţii au rămas în zece jucători, după eliminarea lui Bakaj. Aproape imediat, brazilianul Joze Nadson a reuşit să marcheze golul trei al tiraspolenilor, stabilind scorul final de 3-1.

În această situaţie, returul din miercurea viitoare, de la Tirana, pare a fi un simplu exerciţiu de antrenament pentru elevii antrenorului Andrei Sosniţki.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *