Fotbal

Sheriff şi Iskra-Stal au acces în semifinalele Cupei Moldovei

În meciurile de joi, formaţiile din stânga Nistrului au avut parte de adversari relativ uşori. Pe stadionul din Ghidighici, râbniţenii antrenaţi de Vlad Goian s-au confruntat cu divizionara “A”, Ursidos Ratuş. Golul înscris de Kilkevici, în minutul 18 al partidei s-a dovedit a fi unicul în această întâlnire şi a propulsat pe Iskra-Stal în următoarea etapă.

Simultan, la Tiraspol, Sheriff s-a confruntat cu debutanta Diviziei Naţionale, FC Costuleni. Diferenţa de clasă dintre cele două echipe s-a remarcat încă din debutul partidei, când letonul Edgar Gauracs (minutul 4) a deschis tabela pentru gazde. Avantajul de un gol în favoarea campioanei s-a menţinut până aproape de încheierea meciului. În minutul 79, Jose Nadson a dublat avantajul, iar cu cinci minute până la final, Marko Djurovic a stabilit scorul final de 3-0, în favoarea echipei Sheriff.

După cum am remarcat anterior cea mai grandioasă surpriză a etapei optimilor de finală a fost consemnată la Cahul, unde Zimbru Chişinău a fost eliminată din competiţie de către divizionara “A”, FC Cahul-2005, după executarea loviturilor de departajare (8-9).

Potrivit programului, în sferturile de finală ale Cupei Moldovei, se vor disputa meciuri tur-retur dintre FC Tiraspol şi Sheriff, Rapid şi Iskra-Stal, Academia UTM şi Olimpia, FC Cahul-2005 şi Dacia.

Meciurile vor avea loc pe 10 noiembrie (turul) şi 24 noiembrie (returul). Gazdele primelor partide vor fi stabilite ulterior, prin tragere la sorţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *