Fotbal

Sheriff Tiraspol şi BATE Borisov luptă pentru calificarea în primăvara europeană

Ambele echipe fac parte din grupa preliminară E, iar disputa de pe malul Nistrului poate deveni decisivă pentru stabilirea liderei clasamentului la zi, Actualmente, BATE conduce în top cu patru puncte acumulate, iar Sheriff se află pe locul trei, cu un punct mai puţin, la fel ca şi ocupanta locului secund AZ Alkmaar. În primele două meciuri din etapa grupelor, bieloruşii au remizat cu Dinamo Kiev şi au învins pe olandezi, iar Sheriff a pierdut de la AZ şi au învins în propriul fief, pe kieveni.

Sheriff va avea de jucat cu BATE două meciuri consecutive. Eventualele victorii în ambele partide ar aduce una dintre cele două formaţii în topul clasamentului Grupei E şi chiar ar putea asigura calificarea în primăvara europeană.

BATE a sosit ieri, pe calea aerului, la Chişinău şi s-au cazat la hotelul clubului Zimbru, unde se vor afla nemijlocit până în momentul deplasarea la meci. La aeroport, gruparea antrenată de Viktor Goncearenko a fost întâmpinată de un grup de fani ai lui BATE din R. Moldova, care, însă, privesc cu pesimism eventualul rezultat de astăzi seara.

În lotul formaţiei din Borisov predomină jucători autohtoni, excepţie constituind doi fotbalişti brazilieni: Renan Bressan şi Mauro Alonso, ambii mijlocaşi.

La meciul cu BATE, antrenorul Sheriffului, Andrei Sosniţki, nu va putea miza pe serviciile a trei jucători accidentaţi: Nelson Fred, Miral Samardzic şi Jymmi Franca, totuşi, ultimii doi ar putea şi să se refacă până la ora partidei.

Meciul Sheriff Tiraspol – Bate Borisov se va juca astăzi, începând cu orele 22.05, la Tiraspol. Partida va fi transmisă la postul de televiziune PRO TV.
Într-un alt meci al grupei, AZ Alkmaar va găzdui pe Dinamo Kiev.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *