Timpul Liber

Shopping MallDova va invită la un târg al producătorilor de vinuri

 Toţi cei care vor vizita centrul comercial în perioada 11 – 17 octombrie sunt aşteptaţi să deguste diversele sortimente de vin expuse la standurile expoziţionale ale participanţilor – producători de vin.

Tot la Shopping MallDova a fost inaugurată luni în premieră o expoziţie de accesorii pentru bere, cu genericul „Colecţia de aur a berii Chişinău”. Evenimentul inedit este organizat de compania Efes Vitanta Moldova Brewery, cu prilejul decernării medaliei de aur pentru berea «Chişinău Blondă» la concursul internaţional al calităţii «Monde Selection 2010» din Bruxelles. În cadrul expoziţiei, cunoscătorii şi amatorii de bere, vor putea «gusta» din tradiţia şi cultura berăritului în Moldova şi în lumea întreagă.

Printre cele mai deosebite exponate se numără halbe de bere inedite din trei categorii: colecţia exclusivă a producătorului naţional de bere EFES Vitanta Moldova Brewery (cu halbe din toată istoria fabricii), halbe de bere din ţări exotice şi pahare unice, cu forme neordinare. În cadrul expoziţiei este prezentată şi o gamă largă de accesorii din industria berii din Moldova: suporturi pentru halbe, etichete istorice şi sticle deosebite, capace pentru bere. Toate acestea vor aminti împătimiţilor de bere despre etapele dezvoltării berăritului în Moldova.

O adevărată bijuterie a expoziţiei va fi medalia de aur pentru calitate, cu care a fost desemnată cunoscuta bere «Chişinău Blondă» la prestigiosul concurs internaţional «Monde Selection 2010».
Avand asa de multe motive, ar fi pacat sa ratati Târgul producătorilor de vinuri şi expoziţia «Colecţia de aur a berii Chişinău» ce se vor desfăşura în perioada 11 – 17 octombrie 2010, la parterul centrului comercial Shopping Malldova.

P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *