Actualitate

Show aviatic spectaculos la Aeroportul Chișinău

Show-ul aviatic este organizat cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la crearea Aviației Civile din Moldova. Cei pasionaţi de avioane au ocazia să admire diverse proiecţii pirotehnice şi demonstraţii executate de piloţi profesionişti din Moldova, România, Lituania, dar şi din alte ţări.

Doritorii de a afla mai multe despre avioane pot urca la bordul aeronavei și în cabina piloților. La eveniment este organizat iarmarocul aviatic, unde câteva companii vând machete de avioane, literatură aviatică, elemente de îmbrăcăminte a echipajului, suvenire din domeniul aviaţiei.

La eveniment, artiștii moldoveni vor susține un concert, la care va evolua și orchestra Departamentului Poliției de Frontieră cu un recital. Oaspeţii speciali ai evenimentului sunt membrii formaţiei Deepcentral.

Organizatorii evenimentului asigură transport gratuit de la porțile orașului. Transportul circulă în interval de 30 în 30 de minute, de la ora 9:30 până la 16:00, și ajunge direct la locul destinației – aeroportul vechi.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *