Justiție

Și-a amenințat fosta angajatoare că va arunca în aer salonul de frumusețe: Ce pedeapsă a primit o femeie din Bălți

O femeie din municipiul Bălți a fost condamnată la pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 25 mii lei, după ce acum șapte luni și-a anunțat fosta angajatoare că va arunca în aer salonul de frumusețe ce îi aparține ultimei. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Bălți, sediul central.

Astfel, potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs la data de 6 martie, când inculpata, fiind în stare de ebrietate, a apelat victima și i-a comunicat că frizeria ce îi aparține va fi minată și aruncată în aer. Imediat, victima a alertat Serviciul Unic de Urgență 112, la fața locului fiind necesară intervenția serviciilor specializate, transmite Deschide.md.

După ce s-a constatat că apelul este fals, oamenii legii au pornit o cauză penală pentru „comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terrorism”. La scurt timp, autoarea alertei a fost reținută. Aceasta s-a dovedit a fi o femeie care a activat anterior în cadrul salonului de frumusețe în calitate de administrator, însă s-a concediat în urma unor neînțelegeri.

Ulterior, fiind audiată, inculpata și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *