Justiție

Și-a amenințat soția însărcinată că îi va tăia pântecul pentru a scoate fătul, apoi a bătut-o. Ce pedeapsă a primit bărbatul din Nisporeni

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din satul Ciorești, raionul Nisporeni, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru o perioadă de 4 ani, după ce și-a amenințat și bătut soția însărcinată. Sentința a fost pronunțată miercuri, 30 august, de magistrații Judecătoriei Ungheni.

Potrivit materialelor cauzei, incidentul groaznic s-a produs în luna decembrie 2022, când bărbatul a venit acasă în stare de ebrietate. Văzând că soția sa comunica cu cineva la telefon, acesta s-a apropiat de ea și i-a spus că nu are dreptul să comunice cu nimeni. În caz contrar, a menționat inculpatul luând în mână un cuțit, femeia și pruncul ei vor avea de suferit. Mai exact, acesta a spus că îi va tăia pântecele și îi va scoate fătul, scrie Deschide.md.

Peste o săptămână, situația s-a repetat din nou. Bărbatul a venit acasă în stare de ebrietate și a spus soției să nu comunice cu nimeni. Între cei doi s-a iscat o ceartă, după care bărbatul a luat un topor. Femeia a reușit să fugă din casă, însă agresorul a ajuns-o din urmă și a izbit-o într-un gard, după care i-a aplicat mai multe lovituri.

Scena de groază a fost văzută de vecini care au cerut bărbatului să înceteze. În acest timp femeia a reușit să fugă din casă și să solicite ajutor la Serviciul Unic de Urgență 112.

Ulterior, fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut integral vina.

Sentința poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *