Justiție

Și-a bătut cu cruzime mama. O tânără din Băcioi, condamnată la 4 ani și 6 luni de închisoare

O tânără în vârstă de 23 de ani, originară dintr-un sat din raionul Briceni, a fost condamnată la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru că și-a bătut cu cruzime mama sa.

Victima locuia în aceeași casă cu fiica bătăușă și nepoțelul său, transmite Jurnal.md.

„Potrivit învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat, inculpata, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, urmărind scopul aplicării violenței fizice și psihice față de mama sa, cu care locuia împreună, într-un sat din raionul Briceni, pe fundalul situației tensionante din familie, i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite regiuni ale corpului, cauzându-i părții vătămate leziuni corporale, care conform raportului de expertiză medico-legală au fost apreciate drept vătămări corporale grave”, se arată în comunicatul Procuraturii Generale (PG).

Astfel, potrivit victimei, fiica ei consuma alcool și o bătea sistematic, iar în ultima seară când a bătut-o, a lovit-o cu o cană în regiunea ochiului drept, motiv din care ochiul a început să îi sângereze.

Menționăm că anterior, nu s-a adresat la poliție, pentru că nu a dorit să îi creeze fiicei sale probleme, precum și din milă față de nepotul ei în vârstă de doar un an.

Inculpata și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii, prin urmare cauza în privința acesteia a fost examinată în procedură simplificată.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *