Justiție

Și-a găsit moartea la stână: O femeie, ucisă în bătaie de concubin. Ce pedeapsă a primit individul

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost condamnat la 13 ani de închisoare, după ce și-a omorât concubina de 38 de ani în bătaie. Individul manifesta periodic violență verbală și fizică, dar femeia nu s-a plâns niciodată poliției, transmite Procuratura Generală (PG).

Tragedia a avut loc în noaptea de 9 spre 10 octombrie 2022, la o stână din raionul Cimișlia, unde ucigașul lucra cioban și, totodată, locuia împreună cu concubina sa, scrie Jurnal.md.

În acea noapte, bărbatul a bătut cu cruzime femeia. Aceasta a reușit să fugă, solicitând ajutorul altor persoane, astfel fiind preluată de ambulanță.

Ulterior, în rezultatul loviturilor, femeia s-a ales cu multiple fracturi bilaterale ale coastelor, cât și ruptura splinei cu infiltrări sangvine în țesuturi și șoc hemoragic, leziuni care au cauzat survenirea decesului acesteia pe 10 octombrie 2022.

Pe 11 octombrie 2022, inculpatul a fost reținut de către organul de urmărire penală, ulterior plasat în arest preventiv, pe toată perioada urmăririi penale, cât și a examinării cauzei în instanța de judecată.

Inculpatul nu și-a recunoscut vina, declarând că în perioada concubinajului, timp de 4 ani, nu și-a agresat concubina niciodată, astfel cauza s-a examinat în ședință de judecată publică, în procedură generală.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Comrat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *