Actualitate

Și-a sufocat bebelușul abia născut şi l-a aruncat peste gard la vecini

Crima care a avut loc în statul american Colorado a îngrozit o lume întreagă. Camille Wasinger-Konrad, în vârstă de 23 de ani, a născut în apartamentul ei închiriat din Highlands Ranch pe 2 ianuarie, scrie libertatea.ro.

Femeia a acoperit gura copilului abia născut ca nimeni să nu-l poată auzi cum plânge. Apoi, tânăra l-a băgat pe micuț într-o pătură, l-a scos din casă și l-a aruncat peste gard, la vecini.

În cădere, bebelușul s-a lovit de un grilaj și de o bancă. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost descoperit 15 ore mai târziu de câinele vecinului.
Camille a încercat să mintă autoritățile declarând că nu știa că este gravidă. Ea le-a povestit polițiștilor că a avut crampe stomacale în jurul orei 6.00 dimineaţa, iar bebeluşul a ieșit pur şi simplu.

Anchetatorii au aflat însă de la un coleg de serviciu al femeii că aceasta ceruse un nou program de lucru la serviciu pentru că ar fi spus că este gravidă.

Mai mult, tânăra s-a confesat unui detectiv că nu voia să intre în bucluc și că a vrut doar să scape de el, referindu-se la copilul ei. Femeia a fost arestată și riscă ani grei de închisoare pentru fapta sa oribilă. 

Sursa: libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *