Justiție

Și-ar fi omorât consăteanul cu un ciocan: Un tânăr din Telenești, condamnat la 8 de închisoare

Un tânăr a fost condamnat la închisoare pe un termen de 8 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, după ce și-ar fi omorât consăteanul cu un ciocan.

Potrivit actului de învinuire, tânărul este acuzat că, la pe 5 iunie, în timp ce se afla într-un sat din raionul Telenești, la consăteanul său în ospeție, în urma unui conflict spontan apărut, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat victimei, care stătea la masa din ogradă, două lovituri cu un baros în regiunea capului, cauzându-i potrivit raportului de expertiză judiciară medico-legală, vătămări corporale, în urma cărora victima a decedat pe loc, transmite TV8.

Instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatului a sumei de 404 100 lei pentru repararea prejudiciului cauzat prin infracțiune, care include prejudiciul material și moral achitat familiei victimei, precum și cheltuieli judiciare.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea faptelor de care a fost acuzat.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *