Ultima oră

Silvia Radu şi-a anunţat suspendarea din funcţia de primar interimar, pentru a participa la alegerile din 20 mai, în calitate de candidat independent

„Singurul interes pe care îl promovez este cel al chișinăuienilor, nu al partidelor politice. Nu am în spate niciun partid politic”, a declarant Silvia Radu.

Aceasta a mai spus că îşi doreşte să scoată primăria din zona războaielor politice, iar mandatul său va fi axat pe eficienţă administrativă.
Silvia Radu a mai spus că va utiliza banii familiei în Campania electorală. “Nu cred că va fi o campanie foarte scumpă. Vor fi utilizați banii familiei. Eu am o afacere privată și nu merg la Primărie să fac bani, a precizat candidatul.

Silvia Radu a fost înregistrată marţi, 24 aprilie, în calitate de candidat independent în cursa pentru fotoliu de primar al Capitalei la alegerile locale din 20 mai. Ea va fi a 11-a în buletinul de vot.

Până în prezent, în cursa electorală pentru Chişinău au fost înregistraţi 12 concurenţi din cei 13 care au depus dosarele.
 
Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *