Actualitate

Silvia Radu vorbește despre înaintarea candidaturii sale pentru funcția de primar al Capitalei: „Fără susținerea familiei, nu voi merge”

Silvia Radu susține că pentru a candida în calitate de pretendent independent trebuie să adune 10 mii de semnături în favoarea sa, lucru care o pune pe gânduri. „Legislația din Republica Moldova exclude și discriminează independenții pentru că politicienii nu au nevoie de persoane independente pentru că ele sunt mult prea incomode, pentru că nu prea ascultă ce li se spune.

De asemenea, primarul interimar afirmă că se bucură de susținerea chișinăuienilor, însă familia sa nu este deloc încântată de perspectiva candidării la fotoliul de primar ales. „Vom decide împreună. Eu singură, fără susținerea familiei, nu voi merge pentru că nu este posibil acest lucru”, a declarat Silvia Radu.

În opinia ei, la Primăria municipiului Chișinău în prezent trebuie să existe o persoană competentă, integră, cu capacități manageriale care să fie în afara politicii pentru a putea soluționa acele grave acumulări de probleme care sunt în Chișinău.

Totodată, Silvia Radu consideră că mandatul de un an pe care îl va obține viitorul primar constituie o perioadă mult prea scurtă pentru schimbări majore în capitală. „Este o perioadă mult prea scurtă pentru oricine și de aceea mă surprinde când politicienii încearcă să convingă electoratul că ei sunt cei mai buni pentru a face acest lucru. Sunt convinsă că sunt manipulări pentru a folosi această platformă pentru următoarele alegeri parlamentare”, consideră Silvia Radu. Totodată, în această perioadă pot fi făcute schimbări în ceea ce ține de transparența gestiunii orașului, eradicarea corupției.

Primarul interimar susține că până la alegerile noi, care vor avea loc pe 20 mai, prioritate în municipiul Chișinău au curățenia și repararea drumurilor. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *