Sport

Simona Halep și Madison Keys luptă la Cincinnati 2019 pentru calificare în sferturi

Meciul are loc joi noapte, în jurul orei 2:00. Madison Keys a învins-o, miercuri, pe rusoaica Daria Kasatkina, nr. 41 WTA, cu 6-4, 6-1, într-o oră și un sfert. Madison Keys este cap de serie nr. 16 la turneul din Ohio.

Madison Keys, 24 de ani, este o mai veche cunoștință a Simonei Halep pe terenul de tenis. Va fi a șaptea oară când cele două sportive se întâlnesc. Până acum, de cinci ori (ultimele cinci partide) a câştigat Simona Halep. Ultima lor întâlnire a avut loc în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, la ediţia din 2016, când Halep a învins-o pe Keys cu 6-2, 6-4. Trebuiau să se întâlnească și anul trecut, la turneul de la Roma, dar americanca a abandonat în optimi.

Singura victorie a americancei datează din 2014, de la turneul de la Sydney. Atunci, Halep a pierdut în turul I cu 1-6, 4-6.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, destul de greu, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, în turul al doilea, în care a fost direct acceptată, la turneul de la Cincinnati.

Citiți și: Marile surprize de la Cincinnati 2019: deținătoarea trofeului eliminată

Ce spune Simona Halep despre Madison Keys, adversara din optimi la Cincinnati 2019
Simona Halep are de apărat 585 de puncte pentru finala de anul trecut, pe care a pierdut-o în fața olandezei Kiki Bertens (6-2, 6-7, 2-6), ratând astfel a treia oară titlul la Ohio.

Simona Halep nu are cum să urce mai sus de locul 4, nici dacă va reuşi să câştige anul acesta turneul cu premii totale de 2,9 milioane de euro. În schimb, există riscul să fie depăşită în clasamentul WTA de Elina Svitolina, care și ea a ajuns în optimi, potrivit digisport.ro.

Simona Halep a analizat duelul din turul 3 al competiției de la Ohio și a dezvăluit care sunt atuurile sportivei de pe locul 18 WTA, care și-a trecut deja un titlu WTA în palmares anul acesta (Charleston). „Știu că toate meciurile au fost foarte grele și foarte strânse. Servește foarte bine, ceea ce nu e ușor pentru mine. Lovește un pic imprevizibil și cu foarte multă putere. Faptul că am câștigat de atâtea ori împotriva ei îmi dă încredere și cel mai important lucru e să fiu puternică pe picioare”, a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *